044499 55 55
з 9:00 до 21:00 (без вихідних)
Мої бажання
Кошик

Гід по стилю: всі модні браслети 2021 року

Будьте різними і не бійтеся експериментів, кажуть дизайнери. Модні браслети 2021 року виходять за рамки простих прикрас і представляють собою несподіваний мікс із золота, срібла, шкіри і навіть хутра.
Гід по стилю: всі модні браслети 2021 року

Зміст:

  1. Головні тренди 2021 у світі жіночих браслетів
  2. Модні золоті браслети
  3. Модні срібні браслети
  4. Модні браслети для ніг
  5. Модні браслети зі шкіри
  6. Модні вантажні браслети
  7. Модні браслети в східному стилі
  8. Модні браслети з натуральних каменів
  9. Модні об'ємні браслети
  10. Цікаві поєднання
  11. Як правильно вибрати браслет: основні рекомендації

Хіба буває багато браслетів? Дизайнери кажуть однозначне "Ні!" і заохочують до творчих експериментів. Хочете доповнити свій образ нотками брутальності? Чому б тоді не надіти до костюму шкіряний браслет із золотими заклепками. Нарочито, ефектно і дуже актуально в цьому сезоні.

Крім масивних ланцюгів і деталей, у трендах 2021 превалюють геометрія, анімалістичні, рослинні мотиви, а також "плинність" форм і багатошаровість. Сучасні золоті браслети виходять за рамки простих прикрас і представляють собою розмаїття несподіваних колаборацій (золота, срібла, шкіри, хутра).

Які вони, модні браслети сезону 2021? З чим їх краще носити і які несподівані тандеми пропонують дизайнери? Про це і не тільки читайте в новій статті від ЮК.

Читайте також: Як вибрати і правильно носити золотий браслет на руку?

Головні тренди 2021 серед жіночих браслетів

Головні тренди 2021 серед жіночих браслетів

Топ-6 популярних браслетів, якщо хочете бути на гребені моди в цьому сезоні:

  1. Об'ємні браслети з анімалістичними фігурами, рослинними мотивами;
  2. Незамкнуті браслети-кафи;
  3. Браслети з крупними ланками, а також у вигляді тонких ланцюгів;
  4. Браслети зі шкіри з металевими вставками, шипами;
  5. Багатошарові моделі в кілька рядів;
  6. Браслети з металу і хутра, декоровані камінням.

У 2021 році мода на жіночі браслети максимально демократична. На одній руці поєднують прикраси з різних квітів і матеріалів (метал, золото, срібло, шкіра, хутро, дерево). До того ж, їх носять практично під будь-який одяг. Любителям неординарних рішень стилісти пропонують варіанти браслетів у вигляді тварин і рослин у складних експозиціях.

Що стосується форм, то однозначними лідерами залишаються ланцюги і підвіски-сфери (від дрібних намистин до великих куль). З тонкими ланцюгами ювеліри створюють сети з золота і срібла, а великі ланки використовують в якості самостійного акценту.

Примітно, що золото і срібло по сусідству - не моветон, а дозволена родзинка аутфіту 2021.

Однаково популярними залишаються тонкі лаконічні браслети, а також об'ємні вироби зі вставками. Масивність у виробах досягається в результаті використання литих металевих елементів, а також різних технік плетіння.

Різноманітність асортименту жіночих браслетів від мережі Ювелірна Карта дає змогу підбирати не тільки класичні моделі, а й експериментувати з формою/декором. Декор у вигляді кульок, квадратів, інших геометричних фігур надає виробам стильний витончений вид. Надзвичайно романтично виглядають браслети з ланками у вигляді серця і мініатюрних квітів.

Мінімалізм

Серед мінімалістичних моделей в цьому сезоні домінують браслети-ланцюжки, які можна носити разом з годинником, а також доповнювати фігурними вставками, шармами, буквами і написами.

Такі браслети роблять зап'ястя більш витонченим. До того ж, такі вироби достатньо універсальні. Їх можна носити з будь-яким луком, починаючи від офісного костюма і закінчуючи спортивним.

Найефектніше виглядають багатошарові комбінації з ланками нестандартної форми (куб, квадрат, видовжене кільце).

Мінімалізм

Магія

У верхівці списку модних аксесуарів 2021 значаться і браслети-талісмани з "таємним змістом". На них може бути зображена незвичайна символіка або кодування. Це додасть виробу глибини і шлейф таємничості.

Магія

Символи

Чому б не носити на руці фігурку улюбленої тварини або пам'ятну для вас дату? Грайливо, ненав'язливо і водночас символічно. Незвичайний символ на руці додасть вашому образу особливу родзинку і неабияк розкриє вашу індивідуальність.

На піку популярності в аксесуарах залишаються індійські мотиви - різні завитки, квіти лотоса, фігури звірів, будди.

Символи

Червона нитка

Червона нитка на лівій руці вже п'ятий рік не виходить з моди. Ця прикраса має значення оберега. Її походження сягає корінням стародавнього містичного вчення Каббали.

Вважається, що червона нитка захищає від негативної енергетики і агресії. Якщо спочатку червону нитку носили без вставок, то тепер її доповнюють різноманітними написами, символами, фігурами або намистинами. Наприклад, ви можете подарувати коханій червону нитку з її ім'ям і Love символами. Такий браслет гармонійно поєднується з усіма аксесуарами (годинником, каблучками, фенечками).

Червона нитка

Ланцюжки

Браслети-ланцюжки залишаються в топі популярних моделей в цьому сезоні, особливо з помітними Т-образними застібками, фігурними вставками (знак нескінченності, літак, серце, круг, трикутник). Розкішно виглядають моделі з акуратною інкрустацією білими і кольоровими діамантами. В каталозі ЮК ви можете підібрати колірну гамму каменів до таких браслетів за індивідуальним смаком.

Поєднувати ланцюг на руку можна з годинником або з червоною ниткою, що допоможе досягти стильної багатошаровості в образі. Цей тренд можна сміливо поєднувати як з тільником, так і з офісної сорочкою.

Ланцюжки

Модні золоті браслети

Модному золотому браслету 2021, з одного боку, притаманні мініатюрність і простота форм, а з іншого - нарочита масивність. Завдяки контрасту, таке поєднання виглядає вельми незвично.

Використання контрастних каменів перетворює браслет в ефектну лінію на вашому зап'ясті. Примітно, що жовте і червоне золото знову в тренді, а ось їх кольорові аналоги (зелене, рожеве, буре, чорне) "пасуть задніх".

Дизайнери радять носити широкі браслети самостійно, або з однотонним одягом. Будучи головним акцентом в образі, він має "вигравати" за яскравістю іншим прикрасам і бути солістом в ансамблі.

Серед найбільш популярних форм - знову ж таки ланцюги, розмиті литі форми, жорсткі роз'ємні моделі. Завдяки своїй масивності, такі вироби несвідомо наділяють свого володаря силою, благородством і високим статусом.

Якщо ви прихильник витончених прикрас, тоді обирайте тонкі браслети. Але їх має бути багато. Зверніть увагу на моделі з незвичайними квадратними, ромбовими, сплюснутими ланками. Такі браслети виглядають вельми креативно і не заїжджено.

Модні золоті браслети

Модні срібні браслети

На відміну від жовтих побратимів, срібні браслети більш стримані, а тому затребувані у тих, хто віддає перевагу лаконічному образу. Браслети зі срібла в сезоні 2021 представлені від гладких моделей до роз'ємних обручів і більш хитромудрих форм.

Топ-3 тренда серед срібних браслетів:

  1. Поєднання шкіри та срібла в чоловічих виробах. Така прикраса навряд чи впишеться в діловий стиль, але стане стильною точкою в кежуал/спорт-аутфіті. Носити шкіряний виріб можна незалежно від статі.
  2. Браслети з об'ємними ланками різної форми. Це можуть бути тонкі і великі ланки, гладкі та рифлені. Більш витончені варіанти - браслети зі срібла без чорніння.
  3. Браслети з дуже великими ланками-кільцями. На їх фоні жіноча рука буде виглядати ще більш ніжно і витончено.

Модні срібні браслети

Модні браслети для ніг

Якщо 7 років тому браслет на ногу (анклет) носили в компанії з високим каблуком, то сьогодні він у тренді з кедами, в'єтнамками, сандалями і плетеними босоніжками.

Перші анклети в Україні були з кольоровими фігурками різних форм і розмірів: серце, зірки, намистини, дзвінкі брелоки. Сучасні моделі навпаки максимально мінімалістичні. Все більшу популярність набирає індійський варіант браслету на ногу - пайя. Це браслет у вигляді ланцюжка з кільцем на пальці ноги. Прикраса зовні схоже на сандалі (тільки без підошви).

Модні браслети для ніг

Модні браслети зі шкіри

А ви чули про стилі глем-рок? Це новий популярний напрям в аксесуарах, який поєднує у собі метал і натуральну шкіру. В тренді сезону 2021 широкий/тонкий браслет, рясно прикрашений металевими заклепками, кнопками, шипами-пірамідками. Останній прийом активно використовують у своїх виробах майстри Valentino. Надзвичайно жіночно і невловимо виглядають браслети, в яких золоті намистини різної форми нанизані на шкіряну основу. У більш лаконічних екземплярах широка шкіряна смуга доповнюється одним/двома декоративними елементами.

Модні браслети зі шкіри

Модні вінтажні браслети

До вінтажних браслетів воліють люди мрійливі, захопливі, творчі. Вони схильні до ностальгії і черпають натхнення з минулого. Для них не так важливий бренд прикраси, як його історія.

Вінтажні браслети 2021 виконані переважно з золота. Це масивні моделі з великими каменями і різними візерунками.

Жіночі та чоловічі моделі ефектно доповнюють флористичний орнамент або геометричні символи. Ювеліри штучно надають деяким виробам ефект старіння. Браслет виходить більш темним, з деякими потертостями.

Головна роль у вінтажних браслетах відводиться вставкам. Це може бути емальований декор, або великі камені. Сьогодні найбільшою популярністю користуються великі перлини неправильної форми (барочні).

Читайте також: Як змінити розмір браслета: три прості поради

Модні вінтажні браслети

Модні браслети в східному стилі

Їх ще називають "жаді" в честь героїні популярного серіалу "Клон". Східні браслети представляють собою один/кілька ланцюжків з кільцем. Прикраси виглядають дуже жіночно і символізуючи всю тонкість Сходу. Вони візуально звужують зап'ястя, роблячи його більш витонченим.

Східні браслети щедро інкрустують камінням, прикрашають карбуванням, емаллю. При цьому використовуються тільки натуральні матеріали.

Чим більше прикрас на руці, тим краще. Ви можете чергувати на одній руці тонкі і масивні моделі, або носити з десяток мініатюрних браслетів-ланцюжків.

Відмітна особливість східних браслетів - пишність форм і яскравість фарб. Браслети з кольоровими аметистами, перидотами, кварцом, топазами, цитринами розфарбують зимову сірість, а влітку - прекрасно доповнять яскравий літній сарафан або туніку.

Модні браслети в східному стилі

Модні браслети з натуральних каменів

Якщо думаєте, що браслети з каменів - пережиток минулого, то ви помиляєтеся. Такі прикраси залишаються в тренді, правда їх дизайн дещо осучаснений. Ювеліри грають з фактурою каменів і доповнюють браслети оригінальними вставками.

У сезоні 2021 дизайнери радять придивитися до монохромних каменів (білого, сірого, чорного), або до браслетів з контрастними вставками. Тонкі браслети з мініатюрними камінчиками актуально носити в кілька рядів.

Окремо слід виділити перлинні браслети, неймовірно популярні восени-взимку 2021. На вибір три варіанти: браслети, що складаються з намистин-перлин і металевих вставок, браслети з перловими вставками і браслети з перловим шармом (підвіскою). Перли можуть бути традиційно круглими, так і бароковими.

Модні браслети з натуральних каменів

Модні об'ємні браслети

Об'ємний браслет - бездоганний фаворит цього сезону, який задає тон всьому образу. Найчастіше це виріб у вигляді незамкненого кільця, з великими каменями, розписами, стразами, написами.

Особливу популярність в 2021 році набувають браслети перламутрових або блакитних відтінків, які переливаються.

Об'єм браслета може створюватися за рахунок різних плетінь, цікавих гілочок, завитків, або інших оригінальних рішень. Це може бути переплетення дорогоцінного металу у вигляді малюнка квітів, мікс рифлених і гладких вставок із золота/срібла.

Найбільш популярні мотиви - геометрія, античні візерунки, квіти, тематика Сходу.

Модні об'ємні браслети

Цікаві поєднання

Браслети сезону 2021 виходять за рамки звичних прикрас. Дизайнери грають з фактурою і матеріалами, створюючи неординарні композиції.

Модні браслети сезону 2021 - це мікс несподіваних поєднань. Чоловічі браслети прикрашають шкіряними вставками, пряжками. Табу про поєднання золота і срібла - залишилось у минулому. За стилями "бохо" і "кежуал" міцно закріпився тренд носити сет з тонких браслетів, контрастних за кольором і металом.

Впевнено переходять в наступний сезон і грайливі прикраси з бісеру. Наївні кольє з ромашками, сердечками, смайликами рекомендують сміливо міксувати і надягати в образі з кардіганом або шкіряною блузою.

Несподівано для всіх трендовим матеріалом цього сезону стало хутро. Його використовують для часткового декору у вигляді помпонів, аплікацій, або як цілісний матеріал у вигляді смужок. Дизайнери радять поєднувати хутряні прикраси з сукнями чи одягом строгого крою.

Цікаві поєднання

Як правильно вибрати браслет: основні рекомендації

П'ять основних рекомендацій від ЮК щодо вибору браслета:

  1. Для початку визначтеся, який стиль домінує у вашому гардеробі. Надалі - відштовхуйтесь від нього при виборі комплекта прикрас.
  2. Знайте свої розміри і краще - не приблизно, а точно. Пам'ятайте про те, що виріб із золота або срібла має вільно рухатися по руці. Оптимальна довжина металевого браслета має бути більше зап'ястя на 1-1,5 см.
  3. Враховуйте тип вашої фігури, а також особливості будови зап'ястя. Якщо у вас масивна рука - відмовтеся від тонких браслетів. На їх фоні вона буде виглядати повнішою. Дівчатам з пишними формами краще чергувати широкі і вузькі моделі на одній руці, або придбати багатошарові браслети. Такі вироби зроблять руку візуально легшою і вужчою. Головне правило: браслет не повинен обтяжувати пропорції вашого тіла!
  4. Камені в браслетах можуть бути різними, але зі схожими візуальними характеристиками.
  5. Сучасна мода допускає носіння не більше 7 браслетів на руці. Будь-яка браслетна композиція створюється за принципом: 1-2 браслета в основі, інші на додаток.
Сookies
Продовжуючи користуватися сайтом diamant.ua ви підтверджуєте, що ознайомилися з публічною офертою, положенням про конфіденційність і погоджуєтеся з використанням файлів cookie.
Прийняти
Детальніше →