044499 55 55
з 9:00 до 21:00 (без вихідних)
Мої бажання
Кошик

Flash Sale: п'ять сотень прикрас, лише від 600 гривень за грам!

У вівторок, 29 травня, з 10:00 до 16:00, проводимо на сайті акцію Flash Sale!

Скучили за найвигіднішим ювелірним шопінгом? Сідайте зручніше, адже мережа Ювелірна Карта організовує для Вас найгарячіший розпродаж у травні. У вівторок, 29 травня, з 10.00 до 16.00, на сайті інтернет-магазину ЮК, проходитиме акція Flash Sale. Понад 500 дорогоцінних прикрас, за ціною всього від 600 до 700 гривень за грам золота 585 проби, постануть перед Вашим вимогливим поглядом. Спираючись на попередній досвід проведення нашої найвигіднішої акції, ми вдосконалили правила покупки акційних прикрас. Тепер, вироби, що сподобалися, потрібно оплатити авторизувавшись на сайті, за допомогою системи LiqPay від ПриватБанку. Так Ви гарантовано отримаєте вибрані золоті вироби, всього за кілька кліків.

З цієї короткої інструкції Ви дізнаєтеся, як оплачувати покупку прикрас за допомогою платіжної системи LiqPay і платіжної карти будь-якого банку.

Ми ж розкриваємо перед Вами найприємніші сюрпризи травневої онлайн-акції Flash Sale:

  • Вперше в історії проведення Flash Sale, акція триватиме цілих шість (!) годин: з 10.00 до 16.00 у вівторок, 29 травня на сайті інтернет-магазину Ювелірна Карта.
  • За цей час Ви точно підберете свої золоті вироби з понад п'яти сотень представлених. Ціни на прикраси, які беруть участь в акції - від 600 до 700 гривень за грам.
  • Сподобалися вироби з дорогоцінним або напівдорогоцінним вставками? Вартість каменів додається до акційної ціни на золото. Для Вашої зручності, на сайті буде відразу вказана повна ціна за прикрасу.
  • Для участі в акції Flash Sale і проведення оплати за допомогою системи LiqPay, необхідно обов'язково авторизуватися на сайті diamant.kiev.ua
  • Кожен учасник акції Flash Sale може купити не більше трьох прикрас.
  • Не відкладайте купівлю! На проведення оплати за покупки в платіжній системі LiqPay відведено 15 хвилин. Після закінчення цього часу, резерв буде знято і прикраса повернеться у вільний продаж.

Щасливого ювелірного шопінгу!

Сookies
Продовжуючи користуватися сайтом diamant.ua ви підтверджуєте, що ознайомилися з публічною офертою, положенням про конфіденційність і погоджуєтеся з використанням файлів cookie.
Прийняти
Детальніше →