044499 55 55
з 9:00 до 21:00 (без вихідних)
Мої бажання
Кошик

Зміни в роботі деяких магазинів ЮК

Інтернет-магазин Diamant.ua, як і раніше, працює для Вас 24/7
Зміни в роботі деяких магазинів ЮК

Осінь добігає кінця разом з деякими змінами в роботі наших магазинів.

У зв'язку зі зростанням кількості хворих Covid-19 і введенням урядом України карантину "вихідного дня", мережа Ювелірна Карта обмежує роботу деяких своїх офлайн-магазинів.

Таким чином, у вихідні дні, у зв'язку з забороною роботи торгово-розважальних центрів, будуть закриті і магазини Ювелірна Карта, розташовані в ТРЦ. Ну а по буднях ми будемо ще більше раді бачити вас серед наших відвідувачів і покупців!

Нагадуємо, що у всіх містах де представлені магазини Ювелірна Карта, у звичному режимі працюють точки видачі замовлених прикрас, а в Києві їх дві: на правому і лівому березі!

Актуальну інформацію про графік роботи всіх наших магазинів ви завжди можете подивитися на сторінці "Адреси магазинів".

Обмеження - це не привід відмовляти собі в маленьких радощах. Особливо зараз, коли всім так потрібні позитивні емоції!

Якщо немає часу на шопінг і в будні дні, ви можете замовити вироби ЮК в нашому інтернет-магазині Diamant.ua, який працює для Вас 24/7!

Ми мінімізували ризики, щоб зробити онлайн-шопінг максимально комфортним. Якщо раптом вподобаний виріб викликає якісь сумніви, ви можете оплатити його після отримання, огляду і примірки у відділенні кур'єрської служби доставки.

Під час карантину ми строго дотримуємося всіх заходів безпеки при підготовці замовлень до відправки: обробляємо прикраси дезінфікуючими розчинами; користуємося рукавичками і медичними масками. Крім того, у всіх місцях зберігання прикрас посилений санітарний контроль.

Бережіть себе і будьте здорові!

Сookies
Продовжуючи користуватися сайтом diamant.ua ви підтверджуєте, що ознайомилися з публічною офертою, положенням про конфіденційність і погоджуєтеся з використанням файлів cookie.
Прийняти
Детальніше →