044499 55 55
з 9:00 до 21:00 (без вихідних)
Мої бажання
Кошик

До чого сняться золото і ювелірні прикраси: тлумачення "дорогоцінних" снів

Бачити розсипи дорогоцінних каменів в золоті, нехай навіть уві сні, це завжди приємно. Особливо відчувати їх на собі! Однак, не будуйте ілюзій: тлумачення снів про золото не завжди позитивне.
До чого сняться золото і ювелірні прикраси: тлумачення

Зміст:

  1. Особливості снів про ювелірні прикраси
  2. Тлумачення снів про золото: що саме вам сниться?
  3. Тлумачення снів про золото: контекст вирішує
  4. До чого сняться золоті прикраси: що говорять популярні сонники

Опинитися в оточенні золота і ювелірних прикрас завжди приємно, навіть якщо це сталося не наяву. Скептики скажуть: ви просто занадто зациклені на прикрасах, напевно, марите про нову каблучку і сережки. А ось сновидці будуть обережні з інтерпретаціями. На їх думку, в снах значення має кожна деталь: яка прикраса вам наснилася, з чого вона була зроблена, з яким камінням. Адже не завжди дорогоцінні сни - провісники добрих звісток.

Як правильно трактувати сни про золото і прикраси? Чи все так просто і легко з цим металом? Читайте про це нижче в новій статті ЮК.

Особливості снів про ювелірні прикраси

Не рідкість, коли сонники пояснюють один і той же сон зовсім по-різному. Кому з них вірити? Скептики вам скажуть - собі, адже сни це лише реакція підсвідомості на різні події і почуття, які відбуваються в реальності.

А ось "віщі сни" - це наші страхи і припущення, як може статися. А ось сновидці підкреслюють, що найбільш точним буде те пояснення, яке враховує ваші почуття/переживання. Згадайте, в якому настрої ви прокинулися? Саме відчуття, з яким ви встали зранку, може підказати, в який бік тлумачити сон.

Тлумачення снів про золото: що саме вам сниться?

Сновидіння приходять до нас образами, знаками, асоціаціями, часом досить розпливчастими і неоднозначними. Люди беруться їх розгадувати, вдаючись до сонників, а також спираючись на різні прикмети, забобони. І золото тут не виняток. Більшість трактувань сходяться на думці: якщо приснилося золото, вас чекає гарна звістка, успіх, багатство і успіх. Незаміжнім передрікає заручини, а одруженим - сімейне благополуччя. Але зустрічаються і протилежні пояснення. Як трактувати сон - в буквальному сенсі або навпаки? Тут уже всі крапки над "і" розставлять ваше передчуття та інтуїція.

До чого сниться золото

Будучи символом добробуту, золото уві сні пророкує хороші зміни в житті. Зазирніть до будь-якого сонника: це або успіх у справах, вдале заміжжя, нова грошова робота чи вигідне підвищення по службі. Але попри це, золото таїть в собі і небезпеку. Відома провісниця Ванга вважала золото порочним через надмірне зациклення людей на грошах і владі.

До чого сниться золото

Якщо уві сні ви знайшли золото або милуєтесь його сяйвом - в житті вас чекає слава і багатство. А ось у разі втрати все навпаки - упустите шанс, який міг би змінити ваше життя на краще.

До чого сниться срібло

З давніх-давен срібло вважалося потужним оберегом від хвороб, пристріту і злих сил. Сон зі срібними прикрасами віщує довголіття і міцне здоров'я. Якщо заміжній дамі дарують уві сні срібний набір прикрас - незабаром вона стане мамою.

Значення має і те, як ви бачили срібло уві сні. Якщо вам надягали срібну прикрасу - чекайте подарунок від близької людини. Знайти срібний перстень - до важливої поїздки/зустрічі, а ось втратити - до неприємностей.

Міряти чужий срібний перстень - до зміни місця проживання або до нової роботи.

Наснилась золота каблучка

Золота каблучка уві сні - символ міцного кохання. Такий сон всім незаміжнім дівчатам віщує заручини і швидке одруження. Якщо уві сні ви носите каблучку, то наяву вас чекає вдалий шлюб і благополуччя в родині. А ось втрата каблучки віщує тривогу і розчарування.

Якщо у заміжньої жінки уві сні падає каблучка з пальця - це передвіщає зраду. Зламалася обручка або тісна за розміром - до недуги когось із родини.

Наснились золоті сережки

Золоті сережки уві сні - провісники хороших звісток, а також вдалих грошових пропозицій. Можливо, вам вдасться отримати ласий шматочок і просунутися по кар'єрних сходах.

Якщо сережки сняться вагітній жінці - швидше за все вона народить сина. А ось занадто масивні сережки, які створюють дискомфорт, погана ознака. Є вірогідність, що вже найближчим часом на ваші плечі ляже тягар фінансових (кредитних) зобов'язань.

Якщо вам наснилися гарні сережки на вухах сторонньої жінки, остерігайтеся пліток. А ось якщо ви отримали їх в подарунок - чекайте на нове ділове знайомство.

Поганою ознакою буде зламана сережка. Такий сон застерігає від пересудів, конфліктів на роботі, які можуть похитнути ваш авторитет.

Приснився золотий ланцюжок

Якщо уві сні золотий ланцюжок ніжно огортає вашу шию, значить наяву ви знайдете надійного друга, який буде завжди поруч. Але не будьте занадто залежною від нього, адже такі відносини можуть стати "задушливими" для вас.

Сон, в якому на золотому ланцюжку сяє дорогоцінний камінчик, принесе вам подвійну радість. Але якщо вона потемніла, поржавіла - ви будете пов'язані з кимось довгими і тяжкими відносинами. Двояко трактується сон, в якому хтось вам на шию надягає ланцюжок. За однією з версій, це видіння віщує знайомство зі статусною персоною.

Приснився золотий браслет

На відміну від інших прикрас, бачити уві сні браслет - не добрий знак. Сновидці кажуть, що вірогідно ви страждаєте від невзаємності або всіма силами хочете утримати людину.

Отримувати браслет в подарунок - вас чекає таємна любов, а знаходити втрачений - незабаром вдасться вирішити наболілі питання.

Впустити з рук браслет - вам доведеться приймати доленосне рішення, від якого залежатиме майбутнє ваших близьких.

Приснився золотий кулон, підвіска

Даруйте золотий підвіс уві сні і отримуйте наяву - це вірна ознака швидкої закоханості. Уві сні вам подарували золотий кулон? Будьте впевнені, ваша друга половинка береже вам вірність. Ваші відносини вирізняються надійністю, тому їм ніщо не загрожує.

Втрата золотого кулона, незважаючи на негативний контекст, віщує добру подію: зустріч з близькою по духу людиною, яка змінить ваше життя, і стане вірним соратником. Зламаний кулон передвіщає втрату друга, близької людини.

До чого сниться кольє або намисто

Сяюче кольє або намисто уві сні - до нових світлих подій у вашому житті. Якщо уві сні кохана людина дарує вам кольє - це ознака того, що незабаром ви отримаєте новий статус "чоловіка" і "дружини".

Кольє з перлів - еталон жіночої та елегантної класики, що перетворює будь-яку жінку в королеву. Але як не дивно, бачити його уві сні - недобрий знак. Ви будете багато плакати або ревнувати коханого.

Загублене або замкнене в сейфі кольє - провісник нещасливого кохання: ви не будете разом з коханою людиною.

Дорогоцінні камені

Дивовижних блиск діамантів/смарагдів не залишає шансів вирватися з їх сяючого полону. Але вони можуть бути провісниками як щастя, так і печалі. Перш за все це залежить від самого дорогоцінного каменю.

Дорогоцінні камені

Бачити себе у сні в одязі з дорогоцінного каміння означає успіх в справах і набуття високого становища в суспільстві. А ось якщо з прикраси випав камінь, можливо, ви втратите коханого або у вас виникнуть проблеми з бізнесом.

Якщо дорогоцінні камені виявилися фальшивкою, в реальному житті вас чекає зрада. Будьте напоготові, не виключено, що обдурить вас близька людина.

Кольорові мінерали

Хіба кольорові самоцвіти можуть принести в життя печаль і смуток? Навряд чи. З ними найпохмуріший день засяє новими яскравими фарбами.

Наснилися кольорові мінерали - значить темна смуга позаду, а неприємності, які вас спіткали, закінчаться радісним фіналом.

Тримати в руках напівкоштовні камені - до приємних сюрпризів. А ось бачити камінь у каблучці на іншій людині - до пліток і неприємних розмов.

Діаманти

Блискучі діаманти сняться до великого прибутку. Жінці, яка мріє про материнство, такий сон віщує швидке поповнення.

Діаманти

Разом з тим, літопис алмазів і діамантів - це історія не тільки про красу, а й людську жадібність. З давніх-давен діаманти ставали мимовільними учасниками воєн, інтриг і змов. Тому діаманти уві сні - це попереджувальний дзвіночок. Швидше за все, у вас є заздрісники, тому не будьте ласі до чужих лестощів.

Алмази

Алмази віщують вигідний шлюб. Але трапляються й інші тлумачення. Бачити алмаз на чужій людині - до неприємностей у стосунках з коханою людиною. Знайти - до взаємного кохання. Бачити себе володарем алмаза - отримання заслуженої нагороди. Втратити алмаз - до сорому. Отримувати в подарунок - до добрих подій і веселощів.

Аметисти

Незважаючи на всю красу аметисту, цей камінь - самий невдалий учасник ювелірних сновидінь. Аметист попереджає: вам варто бути обережним зі своїм оточенням, особливо в ваших висловлюваннях. Не варто бути до всіх надмірно відкритим: ділитися своїми ідеями і планами.

Сон з аметистом - ознака того, що у вашому оточенні є або з'явиться людина, яка розпускає про вас плітки.

Смарагди

Насичено зелений камінь пророкує багатство і славу. Якщо ви бачите золоту прикрасу зі смарагдом - такий сон підказує вам, що наяву потрібно буде ризикнути і не боятися використовувати шанс, подарований вам долею.

Сапфіри

Цей сон означає, що у вас є прекрасні, вірні та надійні друзі, на яких завжди можна покластися. Інше значення сновидінь з цим каменем - вас чекає несподіваний виграш. Може варто спробувати удачу, зігравши в лотерею?

Топази

Цей унікальний напівдорогоцінний камінь свідчить лише про одне: у вас є вірні, надійні друзі, які допоможуть подолати всі труднощі.

Опал

Такий сон віщує славу і суспільне визнання. Але за умови, що ви будете відверті зі своїми близькими.

Бірюза

Готуйтеся до здійснення якого-небудь важливого для вас бажання.

Бачити уві сні годинник - який знак?

Годинник - один з найбільш багатогранних образів наших сновидінь. В такому сні першорядне значення має те, як вам приснився годинник і в якому вигляді.

Бачити уві сні годинник - який знак?

Розбитий годинник (зламаний механізм) або настінний пророкують втрату/смерть когось із вашого близького оточення. Якщо на годиннику пошкоджено тільки скло, деякі сумнівні люди можуть спровокувати вас на необдумані дії.

Дарувати годинник - до неприємностей, а чути бій курантів - до поганих звісток.

Для жінки втрата годинника означає серйозні сімейні труднощі.

Якщо вам приснилися гарний наручний годинник - значить найближчим часом вас чекає важлива подія, яка змінить ваше майбутнє.

Заводити годинник уві сні - до отримання винагороди.

Приснився золотий злиток

Тлумачі снів вважають, що для чоловіків, на відміну від жінок, таке сновидіння не несе нічого хорошого. Це сон про брехню і фальш, які будуть всюди переслідувати вашого чоловіка.

Для жінки бачити/отримувати злитки уві сні - до дорогого подарунку і приємних змін в особистому житті. Збирати злитки - до поповнення в сім'ї.

Скільки золота приснилося

Кількість прикрас так само важлива, як і їх якість. Але, як не дивно, бачити уві сні багато золота - це не завжди хороший знак. Здавалося б, гори золота і дорогоцінних каменів так і натякають на швидке збагачення і визнання. Але сонники трактують це з точністю до навпаки: якщо уві сні ваші кишені набиті камінням і прикрасами, це означає конфлікти з колегами і оточуючими.

Мало золота - невелика, але приємна можливість отримати хорошу ділову пропозицію або приємний подарунок.

Яким було золото уві сні?

Деталі й нюанси тлумачення залежать від того, яким було золото уві сні: старим, новим, кольоровим або звичайним. Якщо пам'ятаєте сновидіння у дрібних деталях, тоді тлумачимо!

Колір золота

Жовте золото пророкує успіх в роботі, а біле - нову перспективну задумку, план, який зробить вас успішним. А ось у взаєминах з колегами варто бути обережним - хтось буде намагатись вас обдурити.

Колір золота

Червоне або рожеве золото - провісник пристрасних відносин з другою половинкою. Якщо ж у вас ще немає коханого: ви скоро його зустрінете!

Вік золота

Сон про старе золото - це попередження. Будьте розбірливі в знайомствах, адже наміри людей можуть бути непередбачувані.

Нове, блискуче золото означає, що вас чекає нова цікава робота, знайомство. Це знак нового періоду в житті.

Тлумачення снів про золото: контекст вирішує

Золото уві сні трактують по-різному, в залежності від того, як воно вам приснилося. Купувати, отримувати або знаходити «ювелірку» - добрий знак, а ось втрачати, ламати або віддавати комусь - поганий. Те саме стосується і того, на кому ви бачите прикраси.

Видобувати золото на копальні - до горя в сім'ї, а плавити - до даремної втрати часу і сил.

Бачити прикраси на собі

До багатства, здійснення бажань, а також до отримання високої посади. Якщо прикраси зламані - вас чекають розчарування, можливо, зрада друзів.

Якщо прикраси бовтаються на руці або навпаки занадто тісні, задумайтеся, напевно, ви хочете зв'язати своє життя не з тією людиною. Або ви самі по життю йдете не тією дорогою.

Бачити на собі чужі ювелірні вироби - до швидкого розставання з вашою другою половинкою.

Міряти, вибирати прикраси

Вам вдасться розкрити в собі нові здібності, які приведуть до успіху в справах. Головне тут - підходять вам прикраси чи виглядають на вас безглуздо. Якщо перше - вас чекає успіх у всіх сферах; друге - привід задуматися про життя.

Купити золоті прикраси

У найближчому майбутньому вам не доведеться турбуватися про фінансові проблеми. Адже такий сон віщує приємну грошову винагороду: прибавку до зарплати або несподіване джерело доходу.

Отримати прикраси в подарунок

Для молодої незаміжньої дівчини - це віщує заручини. А ось нежонатому чоловікові - це сигнал бути обережним, адже є ризик втратити свій авторитет серед колег.

Одруженим людям такий сон пророкує успіхи в бізнесі.

Знайти прикраси уві сні

Якщо ви зараз переживаєте складності (втрату роботи, невдачі в особистому житті) або починаєте новий проект, вам вдасться знайти вихід і зробити його успішним.

Для тих, хто давно в бізнесі, цей сон означає підписання нової вигідної угоди.

Збирати уві сні золоті прикраси

Завзятість, працьовитість і віра в себе - три складові успіху. Саме на цьому акцентує увагу сон. Не хвилюйтесь: удача буде на вашому боці, якщо ви вкладаєтесь у справу на 100%. Якщо уві сні прикраси, які ви збираєте фальшиві, з реалізацією планів краще почекати.

Знати, що прикраси вкрали

Це сон-попередження: ви занадто безтурботні в спілкуванні з людьми, тому ризикуєте втратити можливості, що відкриваються. Поруч з вами присутні люди, які спеціально вводять вас в оману.

У бізнесі нова розпочата справа/угода не принесе бажаних плодів.

Вкрасти прикраси

Як не парадоксально, але цей сон не віщує нічого поганого. Якщо ви вкрали уві сні золото - незабаром дізнаєтеся чиюсь таємницю. А ось якщо ви крадете золото цілими злитками - вітаємо. Це означає, що попереду у вас стрімке кар'єрне зростання.

Бійтесь сну про фальшиве золото. Це знак того, що ви ризикуєте зв'язатися з сумнівними людьми.

Крадений ланцюжок означає, що вам "навішають" чужу відповідальність за вчинки, які ви не робили.

До чого сняться золоті прикраси: що говорять популярні сонники

До чого сняться золоті прикраси: що говорять популярні сонники

Як правильно трактувати сон: буквально або з точністю до навпаки? Популярні сонники дають різні формулювання, але сходяться в одному - прислухайтеся до своїх відчуттів.

Сонник Нострадамуса

Нострадамус вважав золото символом благополуччя, але із застереженням: воно таїть в собі чимало спокус. Бачити багато золота уві сні - до обману і розчарувань, а також до бідності.

Купувати золото - до клопотів, а ось втрачати - до розриву відносин з коханою.

Сонник Ванги

Тут золото несе на собі негативні конотації. Провидиця Ванга трактувала такий сон як наближення неприємностей. Причому винуватцем конфлікту є сам сновидець. На її думку, зацикленість на матеріальному багатстві зводить людей з розуму, призводить до конфліктів і руйнувань.

Сонник майя

Золото трактується в звичайному розумінні - вас чекає радісна новина, успіх в справах, в цілому всі зміни будуть на краще. Однак, аби таке пророцтво збулося, потрібно цілий тиждень носити на собі якомога більше прикрас.

Якщо замість прикрас наснилися одні камені, вас чекає приємна, несподівана подорож. А ось биті самоцвіти символізують неприємності в сім'ї, можливу розлуку з коханою.

Наші традиції

Сучасні тлумачі снів схиляються до думки, що бачити золоті прикраси уві сні - до вдалого заміжжя, успіху в справах, процвітання, а ось знаходити - до невдачі.

Втрата прикрас обіцяє невдачу і ганьбу. Продавати прикраси - неприємна зустріч. Будьте обережні: не всі у вашому оточенні відносяться до вас щиро.

За сонником Фрейда

Золото, як і всі інші прикраси з цього металу, свідчать про ваше прагнення до щасливих змін у житті. І неважливо, кому з двох - чоловікові або жінці - приснився такий сон.

А ось бачити уві сні прикраси з різнокольорового дорогоцінного каміння свідчить про нерозділені почуття.

Циганський сонник

Хто б міг подумати, але цигани остерігаються снів про золото. На їхню думку, якщо комусь приснилося золото, то ця людина жадібна і можете принести іншим неприємності.

Крім того, якщо ви купуєте золото, то незабаром можете втратити друзів через свою скнарість.

Сонник Азара

Трактує сни про золото в протилежному ключі. Наприклад, якщо вам приснилося багато золотих прикрас - такий сон до бідності, обману.

Якщо уві сні вам дарують прикраси - остерігайтеся нещирих друзів. Якщо купуєте золото ви самі - наяву багато хто вважає вас вітряною людиною.

Французьке тлумачення

Якщо уві сні ви знайшли золотий скарб, то наяву отримаєте прибуток. Однак, бачити уві сні багато золота - попередження про необдуманий, імпульсивний вчинок.

Ще один негативний знак - збирати монети або підбирати коштовності. В реальності остерігайтеся обману і фінансових втрат.

Англійський сонник Зедкіеля

Англійці не люблять сни про золото. Вони попереджають: це бачення має негативний зміст. Британці сприймають його як знак печалі, хвороби і бідності.

Бачити коханого в золоті - означає, що шлюб з ним буде нещасним.

Китайський сонник

У Китаї до золота ставляться з особливою прихильністю і повагою. Золоті прикраси/посуд знаменують собою знатність, успіх і багатство.

Якщо раптом ви бачите на собі блиск золотої каблучки або шпильки - незабаром ви станете мамою. Шпильки з жовтого металу віщують далеку поїздку.

Східний жіночий сонник

У східних жінок золото - ознака зваблювання і обману. Але це не стосується золотих каблучок, особливо перснів з камінням. Ці прикраси віщують жінці радісну звістку про швидке заміжжя.

Сонник Міллера

Золоті прикраси сняться до успіху у всіх починаннях. Отримати в подарунок прикраси для жінки - до шлюбу з забезпеченим чоловіком.

Шукати золоті прикраси уві сні - ваші старання і талант принесуть вам славу і багатство. Загубити уві сні прикраси - наяву вам випаде хороший шанс налагодити своє життя, але ви його упустите.

Знайти уві сні золоті прикраси - вас чекає відповідальна справа.

Сонник Цвєткова

Блиск золота небезпечний і оманливий. Вас розчарує людина, якій ви довіряли.

Якщо уві сні вам дарують коштовності - близька вам людина говорить неправду. А якщо ви знаходите сережку або каблучку - до невдачі в нових справах.

Довідник сновидінь Девіда Лоффа

Золоті прикраси уві сні символізують багатство і щасливі зміни. Якщо ви бачите сон, в якому купуєте благородний метал, - бути вам наяву заможними.

Сookies
Продовжуючи користуватися сайтом diamant.ua ви підтверджуєте, що ознайомилися з публічною офертою, положенням про конфіденційність і погоджуєтеся з використанням файлів cookie.
Прийняти
Детальніше →