До початку
розпродажу:
0
0
год
0
0
хв
0
0
сек
044499 55 55
з 9:00 до 21:00 (без вихідних)
Мої бажання
Кошик

Положення про конфіденційність

Це положення про конфіденційність (далі також - Положення) розроблене з метою забезпечення безпеки персональних даних та іншої приватної інформації Покупців та діє для веб-сайту https://diamant.ua (далі – Сайт).
Вчинення особою дій щодо створення облікового запису на веб-сайті за адресою в мережі Інтернет https://diamant.ua або здійснення замовлення із використанням вказаного Веб-сайту без створення облікового запису є прийняттям цих умов та беззаперечне погодження з ними.

1. ВИЗНАЧЕННЯ ТЕРМІНІВ

Веб-сайт/Сайт - https://www.diamant.ua.
Власник Веб-сайту https://www.diamant.ua - Товариство з обмеженою відповідальністю "ПЛАТІНУМ ПЛЕНЕТ ГРУП".
Продавець - Власник сайту та/або інша  юридична особа або фізична особа - підприємець, що на законних підставах  розміщує на Сайті інформацію про товари і/або послуги, які можна замовити. 
Покупець - будь-яка дієздатна фізична особа, юридична особа або фізична особа-підприємець, що відвідали Веб-сайт https://www.diamant.ua та/або замовили/придбали товари/послуги.
Способи використання сайту – перегляд інформації на сайті, створення облікового запису (особистого кабінету), замовлення та/або придбання товарів/послуг із використанням облікового запису або без нього.
Обліковий запис - збережена в базі даних Сайту сукупність даних про Покупця, необхідна для його розпізнавання (аутентифікації) і надання доступу до його персональних даних і налаштувань на Сайті.

2. ІНФОРМАЦІЯ, ЯКА ЗБИРАЄТЬСЯ І ВИКОРИСТОВУЄТЬСЯ

2.1. При переході на Веб-сайт Власник Веб-сайту отримує доступ та зберігає протягом певного періоду часу інформацію про:
- відвідування – сервери автоматично записують і передають певну інформацію з метою виконання угод, що укладаються, зокрема, IP-адреси, тип і мова браузера, дата і час запиту, а також один або декілька файлів cookie, за якими можна визначити браузер чи особистого кабінету Покупця;
- зміст запитів покупців;
- обсяг переданих даних.
2.2. Під час реєстрації облікового запису на сайті Покупець повідомляє Власнику сайту наступну інформацію:
- прізвище, ім’я, по батькові або найменування;
- адресу електронної пошти;
- пароль (зберігається базі даних у зашифрованому вигляді. Продавці та Власник сайту не мають доступу до паролю);
- електронну пошту;
- номер телефону;
- адресу доставки товару.
2.3. При оформленні замовлення без створення облікового запису сайті Покупець повідомляє Власнику сайту наступну інформацію:
- прізвище, ім’я або найменування;
- номер телефону;
- адресу доставки товару;
- адресу електронної пошти (за бажанням).
2.4. У разі звернення Покупця шляхом використання форми контактних даних Покупцем може бути надана наступна інформація:
- прізвище, ім’я або найменування;
- номер телефону;
- адресу доставки товару;
- адресу електронної пошти (за бажанням).

3. МЕТА ТА СПОСОБИ ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЇ

3.1. Інформація, визначена в п. 2.1.-2.5. цього Положення збирається і зберігається Власником сайту з метою виконання зобов’язання перед Покупцем та обробки його запитів.
Покупець дає згоду на використання вказаної інформації, її обробку і зберігання Власником сайту, а також Продавцями, компаніями, які здійснюють доставку замовлення.
3.2. Покупець дає згоду на використання, обробку та передачу своїх даних з метою виконання цивільно-правових угод, здійснення розрахунків за придбані товари/надані послуги, доставки товару та надання інформації про товари/послуги (реклами товарів і послуг Власника сайту та/або Продавців) Покупцю.
Згода надається Покупцем при зазначенні ним інформації у відповідних полях під час оформлення замовлення із використанням облікового запису або без нього. 
3.3. Веб-сайт використовує послуги третіх сторін та/або їх контент.
3.3.1. У разі використання Покупцем таких послуг третьої сторони або відображення контенту третьої сторони відбувається обмін даними між постачальником таких послуг та Покупцем.
Відповідний постачальник послуг або контенту може також обробляти дані Покупців для своїх власних додаткових цілей. 
3.3.2. Для отримання більш детальної інформації щодо обсягу, мети такого збору, а також обробки даних постачальниками, Покупець має звернутися до положень про конфіденційність постачальників послуг, чиї послуги та/або контент включено до Веб-сайту, та які несуть відповідальність за захист даних, зокрема: Facebook (https://www.facebook.com), Instagram (https://www.instagram.com), Telegram (https://telegram.org).
3.4. Програмне забезпечення, розроблене третіми особами, яке може використовуватись на Сайті, збирає і обробляє інформацію відповідно до власної політики конфіденційності.
3.5. Прийняттям умов цього Положення про конфіденційність Покупець також:
-    надає згоду Власнику веб-сайту, його партнерам, та контрагентам на обробку персональних даних у розумінні Закону України «Про захист персональних даних»;
-    повідомляє про те, що ознайомлений з метою збору, обробки та передання його персональних даних, а також ознайомлений про осіб, яким можуть бути передані його персональні дані, та відмовляється від додаткового письмового повідомлення щодо включення інформації про нього до бази персональних даних, а також додаткового повідомлення щодо передачі таких даних третім особам, зазначеним у цьому Положенні;
-    засвідчує, що він ознайомлений зі своїми правами як суб’єкта персональних даних, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
-    погоджується з тим, що Власник веб-сайту має право надавати доступ та передавати персональні дані Покупця третім особам без будь-яких додаткових погоджень та повідомлень, не змінюючи при цьому мети їх обробки;
-    погоджується з тим, що всі матеріали і сервіси Веб-сайту або будь-яка їх частина можуть супроводжуватися рекламою;
-    погоджується з тим, що Власник веб-сайту може використовувати його особисті дані, з метою проведення маркетингових досліджень та маркетингових заходів, а також розміщувати в просторі обмеженому доступом Покупця рекламні та інформаційні повідомлення на свій розсуд.

4. ПРАВА ПОКУПЦІВ 

4.1. Покупець має право:
4.1.1. вимагати виправлення, видалення чи обмеженої обробки своїх персональних даних;
4.1.2. в будь-який, скасувати свою згоду на збір, обробку та використання персональних даних, окрім випадків, передбачених законодавством;
4.1.3. отримувати інформацію про умови надання доступу до своїх персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
4.1.4. вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
4.1.5. інші права, передбачені Законом України  «Про захист персональних даних».
4.2. Для реалізації свої прав Покупець має надіслати свій запит засобами поштового зв’язку. 

5. РОЗСИЛКИ ТА ІНФОРМАЦІЙНІ ПОВІДОМЛЕННЯ:

5.1. Під час реєстрації на Сайті та/або здійсненні замовлення без реєстрації на сайті, Покупець  дає згоду на отримання від Власника Веб-сайту та/або Продавців розсилок рекламно-інформаційного характеру. Розсилки надходять у вигляді листа на електронну адресу і/або короткого текстового повідомлення (sms) на номер телефону, що вказані при реєстрації або при оформленні замовлення.
5.2. Покупець може відкликати згоду на отримання визначених в п. 5.1. повідомлень шляхом звернення в службу підтримки Власника Веб-сайту.

6. ДОСТУП ДО ОСОБИСТОЇ ІНФОРМАЦІЇ І ЇЇ ОНОВЛЕННЯ

6.1. Покупці мають доступ до своїх персональних даних.
6.2. Покупці мають право вільно змінювати дані, зазначені ними при створенні особистого кабінету або видаляти їх.
У зв'язку з особливостями роботи певних служб, після видалення з активних серверів інформація може зберігатися протягом обмеженого терміну в наших системах резервного копіювання до того часу, поки не буде остаточно видалена.
6.3. Власник веб-сайту не розкриває особисту інформацію Покупців іншим особам, які не пов'язані з його діяльністю, окрім випадків коли:
•    Користувач надав право на повне використання своїх персональних даних.
•    Надання відомостей зумовлене виконанням укладених договорів і передбачених ними обов'язків з продажу і доставки.
•    Доступ до відомостей надається продавцям Сайту.
•    В інших випадках, передбачених чинним законодавством України.
6.4. Власник веб-сайту дотримується вимог Закону України «Про захист персональних даних» та надає доступ до зазначеної Покупцями інформації на Сайті, зберігає, використовує, розголошує зазначену інформацію тільки у випадках, передбачених законодавством. Зокрема: на запити державних органів, у рамках судового процесу або розслідування, з метою запобігання шахрайству, порушення закону, а також з метою безпеки і захисту своїх прав.
6.5. Власник веб-сайту не несе відповідальності за відвідування і використання ним зовнішніх ресурсів, посилання на які можуть міститися на Веб-сайті.
6.6. З метою збереження в таємниці доступу до даних Покупця, Покупець бере на себе відповідальність зберігання пароля від третіх осіб, нерозголошення пароля третім особам, а також відповідальність своєчасної зміни пароля за допомогою інтерфейсів системи в разі втрати чи іншої необхідності.

7. ВНЕСЕННЯ ЗМІН ДО ПОЛОЖЕННЯ ПРО КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ

7.1. Власник Веб-сайту залишає за собою право оновлювати Положення про конфіденційність. Оновлене Положення про конфіденційність публікується на цьому веб-сайті. Всі зміни набувають чинності з моменту їх публікації на Сайті.