044499 55 55
з 9:00 до 21:00 (без вихідних)
Мої бажання
Кошик

Як романтично подарувати каблучку чоловікові

  1. Чи можна дарувати каблучку чоловікові?
  2. Романтичні способи вручити каблучку вдома
  3. Як подарувати прикрасу поза домом

Для представників сильної статі романтика в стосунках так само важлива, як і для жінок. У цукерково-букетний період прийнято обмінюватися милими сюрпризами з надією потішити свою другу половинку. Але як тільки відносини переходять на новий рівень близькості, подарунки стають більш серйозними, особливо коли справа стосується Дня народження.

Дарувати каблучку чоловікові - можна!

Прийнято вважати, що золоту каблучку повинен дарувати чоловік. Ламаючи традиції і порушуючи правила, ви отримуєте головну перевагу - ефект несподіванки, а він становить половину успіху будь-якого подарунку.

Перед тим як прийняти рішення про покупку каблучки для улюбленого в честь його Дня народження, переконайтеся, що сюрприз буде приємним.

  • Якщо Ваш молодий чоловік принципово не носить жодних аксесуарів, виберіть для нього щось інше - каблучка однаково буде припадати пилом в скриньці. А все ж основне призначення прикраси - постійне нагадування про Вашу любов.
  • Золотий браслет, годинник в металевому корпусі і запонки - найближчі «сусіди» каблучки. Вони повинні збігатися з нею за кольором і стилем.
  • Згадайте, чим цікавиться чоловік. Завзятому вболівальнику сподобається каблучка з вигравіруваною на ній емблемою улюбленої команди. Байкер оцінить перстень з білого золота з чорною вставкою.

Постарайтеся дізнатися точний розмір каблучки. Є два варіанти виміряти окружність пальця і ​​не навести чоловіка на підозри.

Перший - діяти, поки він спить: взяти нееластичну нитку, обернути навколо пальця, а отриману довжину поділити на 3,14. Цифру необхідно округлити в більшу сторону - це і буде розмір.

Чим більші пальці, тим масивнішою може бути каблучка. Вам подобаються широкі моделі з висотою понад 8 мм? вибирайте прикрасу, розмір якої на 0,5 мм більше стандартного. Вона буде легко проходити в суглобі і комфортно сидіти на фаланзі.

Другий - під час вечірки з друзями провести веселе дослідження і виміряти пальці у всіх присутніх. Тему придумайте самі, наприклад: «У кого найбільш товсті пальці, той митиме посуд». Запам'ятайте число, яке назве Ваш хлопець і пізніше зробіть обчислення.

Як красиво подарувати каблучку вдома

Чоловік може не особливо замислюватися над тим, як подарувати каблучку коханій дівчині. Йому достатньо запросити її на романтичну вечерю і в потрібний момент відкрити оксамитову коробочку, в якій буде виблискувати діамантова прикраса - здивування, захоплення і неприховане щастя на обличчі судженої забезпечені.

Для дам ми пропонуємо інші способи - більш складні у втіленні, але при цьому не менш романтичні. Якщо ви відзначаєте свято вдома, спробуйте:

  1. Втілити мрію чоловіка про пригоди. Покладіть каблучку у невелику скриньку і сховайте її в затишному місці квартири. Намалюйте «карту скарбів», де ванна кімната стане озером, спальня - печерою, а кухня - тропічним садом. Можна попередньо «зістарити» папір за допомогою заварки. Лист після занурення в чайний розчин набуває благородного кольору і стане схожим на справжній пергамент. Позначте хрестиком місце розташування «скарбів» і вручіть карту чоловікові. Ось побачите, з яким азартом він буде розшукувати подарунок!
  2. Влаштувати романтичний сніданок. Приготуйте улюблені страви і красиво сервіруйте стіл. Білосніжні серветки скрутіть в трубочку і зафіксуйте каблучку. Тільки не ховайте прикрасу всередині круассану або сендвіча - з ранку голодний і все ще сонний чоловік може просто проковтнути каблучку разом зі смачною їжею.

Як цікаво вручити каблучку, якщо ви не любите домашні посиденьки

Не хочете в святковий день сидіти вдома? Відправляйтеся в подорож, ресторан або в кіно - оригінально вручити подарунок можна в будь-якій ситуації. Ось ще кілька ідей.

  1. Квест за каблучкою. Квести в Україні - дуже популярна розвага. На 2016 рік в Києві діяло вже понад 250 кімнат з різними тематиками. Свої ескейп-локації мають практично всі великі міста. Якщо ви плануєте проходження квесту, домовтеся з організаторами заздалегідь - нехай вони заховають коробочку з каблучкою так, щоб вона стала призом за останнє виконане завдання.
  2. Прогулянка пляжем. Якщо Вам пощастило святкувати День народження на курорті, вирушайте до моря. Перед цим купіть в сувенірному магазині мушлю і покладіть в неї золоту каблучку. Поки Ваш хлопець буде загоряти або плавати, заховайте незвичайний футляр у пісок або в камінні, а потім приверніть його увагу до красивої мушлі.
  3. Романтична поїздка. Футляр з каблучкою можна розмістити і в автомобілі. Подарунок не доведеться довго шукати, якщо ви підвісити його замість звичного ароматизатора на дзеркало заднього виду або закріпите за допомогою двостороннього скотчу просто на приладовій панелі.

Коробочка для чоловічої каблучки має бути більш стримною за формою, ніж для жіночої. Ефектно виглядають бордові, темно-сині і чорні футляри: оксамитові або шкіряні. Якість упаковки має бути ідеальною - саме вона створює перше враження від подарунка.

У ресторані вручити подарунок просто - нехай офіціант принесе його першою стравою. У парку футляр з каблучкою може «ховатися» під опалим листям, а в більярдному клубі - на полиці для куль. Обирайте будь-яку ідею або придумайте щось своє. Ви ж пам'ятаєте - жодних правил!

Перейти в каталог

Сookies
Продовжуючи користуватися сайтом diamant.ua ви підтверджуєте, що ознайомилися з публічною офертою, положенням про конфіденційність і погоджуєтеся з використанням файлів cookie.
Прийняти
Детальніше →