044499 55 55
з 9:00 до 21:00 (без вихідних)
Мої бажання
Кошик

Як оригінально подарувати каблучку чоловікові: ділимося порадами

Каблучка вже давно не чисто жіночий подарунок. Чоловіки так само як і жінки небайдужі до красивих аксесуарів. Як здивувати коханого і не викликати у нього страх стати окільцьованим - читайте в статті.
Як оригінально подарувати каблучку чоловікові: ділимося порадами

Зміст:

  1. Традиції: чи можна дарувати каблучку чоловікові?
  2. Вибір каблучки для чоловіка: 4 головні поради
  3. Подача вирішує: як красиво подарувати каблучку

Сьогодні купувати каблучку - не виняткова прерогатива чоловіків. Більшість сучасних дівчат дарують каблучки своїм коханим, незважаючи на забобони на кшталт: "Дивись, не злякай!". Та й чого боятися ?! Тим паче, якщо ваш хлопець добре розуміється в аксесуарах.

Твердження про те, що справжній чоловік байдужий до золотих "дрібничок" уже здається дивним, принаймні - архаїчним. За даними аналітиків Unity Marketing, сектор чоловічих ювелірних виробів став одним із найуспішніших серед предметів розкоші. Чоловіки все частіше купують прикраси для демонстрації свого статусу й відчуття реалізації в житті. До того ж, це ще одна можливість виділитися з натовпу на переповненому ринку праці.

Так чому б замість вже банальної бритви/краватки не подарувати коханому елегантний перстень? Ефект "Вау" буде однозначно!

Хочете зробити цей момент незабутнім? Тоді читайте нашу статтю - в ній ЮК ділиться 10 порадами, як оригінально подарувати каблучку чоловікові.

Традиції: чи можна дарувати каблучку чоловікові?

Традиції: чи можна дарувати каблучку чоловікові?

Згідно з деякими повір'ями, дарувати каблучку просто так - погана прикмета. Таким подарунком можна накликати на себе біду - вінець безшлюбності, або швидке розставання з коханою. Для того, щоб уникнути розладу, чоловік повинен викупити каблучку якоюсь монетою.

Такі трактування можна пояснити тим, що здавна каблучки були не просто річчю, а особливим символом, який носили лише обрані люди (чаклуни, жерці, правителі). У зв'язку з цим, якщо й дозволялося дарувати каблучку, то тільки обраному супутнику життя.

В наші дні каблучка як подарунок не несе в собі негативний підтекст, але сприймається як знак виняткової уваги. Такий презент негласно підкреслює важливість для вас вашого обранця: "Гідний подарунок - достойному чоловіку".

Головне - правильно подати ситуацію, аби ваш обранець оцінив і правильно зрозумів ваш крок.

Широка лінійка чоловічих каблучок від ЮК не поступається жіночій: оригінальні печатки, ексклюзивні моделі з білого і жовтого золота з камінням (діамантами, цирконом, корундом, фіанітами), лаконічні каблучки без вставок. Всі моделі зроблені з якісного металу, а деталі акуратно оброблені. Інкрустація представлена у вигляді одиничного каменю та розсипів дрібних у формі доріжок, окантовки, орнаменту.

Вибір каблучки для чоловіка

Для представників сильної статі романтика в стосунках має важливе значення, особливо на початку відносин. Адже приємно відчувати себе тим лицарем на білому коні, який одним помахом руки може здивувати кохану.

Не менш значуща для чоловіка і увага зі сторони його другої половинки. В рази приємніше усвідомлювати, що ваша кохана купила не перший-ліпший подарунок, а серйозно поставилися до вибору, та ще й врахувала ваші уподобання.

Вибір каблучки для чоловіка

Тому перед тим, як прийняти рішення про купівлю каблучки, переконайся в тому, що сюрприз сподобається коханому:

  • Якщо ваш молодий чоловік принципово не носить жодних аксесуарів, виберіть для нього щось інше - каблучка однаково буде припадати пилом в скриньці. А все ж основне призначення прикраси - постійне нагадування про ваше кохання.
  • Золотий браслет, годинник в металевому корпусі і запонки - найближчі “сусіди” каблучки. Вони повинні збігатися з нею за кольором і за стилем.
  • Згадайте, чим цікавиться ваш чоловік. Якщо він захоплюється спортом, тоді вибирайте лаконічний дизайн без зайвих деталей. Стильно буде виглядати каблучка з геометричною тематикою. Завтятому футбольному вболівальнику напевно сподобається каблучка з емблемою улюбленої команди, а байкер оцінить перстень з білого золота з тематичною чорною вставкою.

Важливо також дізнатися точний розмір каблучки. Є два варіанти виміряти окружність пальця і не навести чоловіка на підозри. Перший - дізнатися про це у його родичів/друзів, або ненароком завести з ним розмову на тему прикрас. Другий - діяти, поки він спить: взяти не еластичну нитку, обернути навколо пальця, а отриману довжину поділити на 3,14. Цифру необхідно округлити в більшу сторону - це і буде розмір.

Порада від ЮК: Чим більші пальці, тим масивнішою може бути каблучка. Вам подобаються широкі моделі з висотою понад 8 мм? Тоді вибирайте прикрасу, розмір якої на 0,5 мм більше стандартного. Вона буде легко проходити в суглобі і комфортно сидіти на фаланзі.

Подача вирішує: як красиво подарувати каблучку хлопцеві

Каблучка - особливий подарунок, тому кожній дівчині хочеться, аби він був правильно зрозумілий і оцінений. Красива подача грає величезну роль в загальному сприйнятті сюрпризу. Якою б гарною не була каблучка, ваша половинка не оцінить її по достоїнству, якщо вона піднесена недбало.

Подача вирішує: як красиво подарувати каблучку хлопцеві

Ефектна подача вигідно підкреслює урочистість моменту і доповнює вишуканість подарунка.

Спосіб №1. У пошуках скарбів

Якщо ви відзначаєте свято вдома, спробуйте втілити мрію чоловіка про пригоди. Покладіть каблучку у невелику скриньку і сховайте її в затишному місці квартири.

Намалюйте карту, де ванна кімната стане озером, спальня - печерою, а кухня - тропічним садом. Можна попередньо “зістарити” папір за допомогою заварки. Лист після занурення в чайний розчин набуває благородного кольору і стане схожим на справжній пергамент. Позначте хрестиком місце розташування “скарбів” і вручіть карту чоловікові. Ось побачите, з яким азартом він буде розшукувати подарунок!

Спосіб №2. Романтичний сніданок

Романтичний сніданок - безпрограшний варіант. Приготуйте улюблені страви і прикрасьте стіл. Білосніжні серветки можна скрутити в трубочку і зафіксувати каблучкою. Тільки не ховайте прикрасу всередині круассана або сендвіча - з ранку голодний і все ще сонний чоловік може проковтнути каблучку разом зі смачною їжею.

Оригінально буде виглядати каблучка, поміщена в кубик льоду. Увечері можна розпити з коханим пляшку вина, додавши кубик льда в його келих. Беріть до уваги те, що товщина кубика має дозволити чоловікові роздивитись подарунок.

Спосіб №3. Подарунок у подарунку

Використовуйте маскування по типу "подарунок у подарунку". Зробіть чоловікові практичний презент, наприклад, придбайте органайзер, футляр для окулярів, всередину якого покладіть каблучку. Ефект несподіванки від побаченого в коробці викличе у адресата ще більше емоцій.

Каблучку можна замаскувати і під стильну ручку, особливо якщо у вашого чоловіка офісна робота. Замість ручки покладіть в об'ємну упаковку каблучку. Побачивши коробочку, він буде впевнений, що там Parker, а ось і ні…!

Також каблучку можна подарувати як доповнення до набору джентльмена. Зберіть в одну коробку: хороший ром (віскі), під нього пару келихів, кілька сигар і коробочку з перснем. Такий набір можна видозмінювати, відштовхуючись від індивідуальних уподобань вашого чоловіка.

Спосіб №4. Без зайвих прикрас

Якщо хочете піднести подарунок без футлярів і будь-якої паперової атрибутики, тоді спробуйте надіти коханому каблучку під час сну. Головне - діяти тихо і акуратно, аби його не розбудити. Пробудження вже з каблучкою на пальці стане для нього сюрпризом.

Спосіб №5. Квест із несподіваною кінцівкою

Спосіб №5. Квест із несподіваною кінцівкою

Якщо ви плануєте зробити подарунок в ігровій формі, тоді організуйте для коханого романтичний квест. Домовтеся з організаторами заздалегідь - коробочка з каблучкою має стати призом за останнє завдання. Оформіть в кінці дистанції романтичну зону за допомогою свічок і ліхтариків.

Зробіть так, щоб фінальний покажчик вів прямо до того місця, де ви сховали подарунок. Каблучка і ваш поцілунок стануть для переможця найкращою нагородою.

Спосіб №6. Авто з сюрпризом

Футляр з каблучкою можна розмістити і в звичному місці, наприклад, в авто. Подарунок не доведеться довго шукати, якщо ви підвісите його замість ароматизатора на дзеркало заднього виду, або прилаштуєте за допомогою двостороннього скотча на приладовій панелі. Повісити каблучку можна і на брелоку для ключів.

Спосіб №7. Незвичайне блюдо в ресторані

Один із найпоширеніших способів - вручити подарунок у ресторані. Швидше за все, ваш чоловік щось запідозрить. У якості підмоги можна задіяти офіціанта. Скажімо, нехай він принесе каблучку під кришкою для гарячого блюда, або в складеній серветці.

Спосіб №8. Золотий улов

Ваш обранець - завзятий рибалка? Тоді доведеться проявити інтерес до його хобі і поїхати з ним на риболовлю. Прибувши на місце, непомітно помістіть подарунок в герметичний згорток і причепіть до гачка вудки. Наостанок залишиться зізнатися коханому в своїх почуттях ... ну і порибалити!

Спосіб №8. Золотий улов

Спосіб №9. Сюрприз із родзинкою

Жоден чоловік не відмовиться від сюрпризу в еротичній обстановці. Організуйте побачення зі свічками, улюбленими стравами, де родзинкою стане ваш сексуальний образ. Одягнувши гарну білизну, заховайте каблучку в декольте. Ось ваш коханий здивується, коли виявить її там!

Спосіб №10. Фільм з хеппі-ендом

Якщо ви з хлопцем кіномани, сюрприз можна організувати у вашому улюбленому кінотеатрі. За поцілунками в останньому ряду і поїданням попкорну непомітно покладіть каблучку в кишеню свого/його жакета. Попросіть коханого опустити туди руку, аби щось дістати. Ось він здивується, коли витягне коробочку, а там ...!

Сookies
Продовжуючи користуватися сайтом diamant.ua ви підтверджуєте, що ознайомилися з публічною офертою, положенням про конфіденційність і погоджуєтеся з використанням файлів cookie.
Прийняти
Детальніше →