044499 55 55
з 9:00 до 21:00 (без вихідних)
Мої бажання
Кошик

Модні браслети 2018 року: прикмети вибору

  1. Браслети 2018 від світових будинків моди
  2. Перли - на піку популярності
  3. Ідеальна форма золотих браслетів
  4. Браслети в східному стилі
  5. Золото і шкіра - безпрограшна комбінація

2017-й був роком екстравагантних і сміливих аксесуарів. Однак з настанням зими мода на громіздкі прикраси із золота починає згасати, і не тільки через те, що масивні браслети незручно носити під теплим одягом. Власники західних ювелірних брендів говорять, що вже восени вони помітили тенденцію до спрощення прикрас.

Головною рушійною силою цих змін називають покоління мілленіалів - найактивніших споживачів на сьогодні. Це люди, які народилися в період 1983-2003 рр. Вони звикли до нових вражень і жадають їх, ось чому тренди так швидко змінюють один одного.

Їм набридло носити великі прикраси і вони, не замислюючись, змінюють їх на щось більш просте і витончене. Які ж браслети будуть модними в 2018 році?

Браслети з осіннього тижня моди в Парижі

На найбільш авторитетній події модної індустрії особлива увага була прикута до деталей. У багатьох колекціях саме браслети стали головним акцентом образів.

Фаворит 2018 року - перли у всьому їх різноманітті. Chanel дотримується цього тренду, пропонуючи покупцям одинарні і багатошарові браслети з перлів. Мінімалістичний класичний дизайн тонко підкреслює стриманість образів.

Фантазія дизайнерів Gucci творчо переосмислила браслети, створивши з них щось особливе. Шикарні браслети з жовтого золота, з'єднані ланцюжками одразу з трьома кільцями на руці, доповнені підвіскою з перлами. Не подобається дзвін металу? Можливо, Вас вразить чорний шкіряний браслет з інтегрованими в нього золотими бджолами. Шкіряний браслет, тільки з гострокутними заклепками з білого металу, був показаний і в колекції Junya Watanabe.

Ralph Lauren віддав перевагу етнічним мотивам: грубо оброблені диски на золотому ланцюжку, ланки якого начебто гнули вручну. Giambattista Valli вибрав натуралістичність, ще більш близьку до старовини. Крім перлин, його браслети прикрашали необроблені сірі і коричневі камені.

Michael Kors, навпаки, представив скульптурні браслети футуристичного виду. Оригінальна форма, що змушує погляд стежити за лініями, глянець золота, що зачаровує - і все це просто поверх рукавички.

Загальні тенденції моди на браслети 2018 року

У 2018 році браслет стає невід'ємною деталлю жіночого гардеробу. Забути його у домі тепер те ж саме, що забути сумочку, а отже можна починати виробляти нову звичку. Тенденції настільки різноманітні, що свою прикрасу знайде будь-яка представниця прекрасної статі.

Перли

На вибір три варіанти: браслети, що повністю складаються з намистин-перлин, браслети з перловими вставками і браслети з перловим шармом (підвіскою). Перли можуть бути як традиційно круглим, так і барочними.

Барочні перли відрізняються неправильною формою. Ще кілька десятиліть вони вважалися непридатними для виготовлення прикрас, у той час, як зараз вироби з них коштують не менше, ніж з ідеально сферичних перлів.

Не варто боятися, що ці ювелірні вироби швидко вийдуть з моди. По-перше, зараз вони знаходяться тільки на самому початку свого злету. А по-друге, золоті браслети з перловими вставками - справжня ювелірна класика, яка стає модною, вінтажною, але у жодному випадку не такою, що застаріла.

Чисті форми

Найпростіша модель - жорсткий браслет-кільце. Просте золото з ідеально обробленою поверхнею, ніякого зайвого декору. Якщо ви носите гнучкі браслети, вибирайте моделі з простими ланками або геометрично точними гліттерами.

Основні фігури в браслетах 2018 року: квадрат, трикутник і коло. Підійдуть і прикраси, зібрані з подовжених ланок оригінальної скульптурної форми. Якщо Вам подобається строгий стиль, то виберіть прозорі безбарвні камені - фіаніти, діаманти, або кольорові камені одного кольору. Різні кольори каменів розбавлять строгість і мінімалізм і додадуть браслету демократичність і деяку нотку грайливості.

Східні браслети

Їх ще називають браслети «Жади» за іменем героїні популярного серіалу «Клон». Східна красуня носила браслети, об'єднані ланцюжком з кільцем. Прикраси виглядають дуже жіночно і романтично. Крім того, вони візуально звужують зап'ястя, роблячи його більш крихітним.

Тут можна дати волю кольором. вибирайте золоті браслети з кольоровими вставками: аметистами, турмалінами, топазами, гранатами. Вони розфарбують зимову сірість, а влітку - прекрасно доповнять яскравий літній сарафан або туніку.

Поєднання металу і шкіри

Судячи з представлених дизайнерських колекцій шкіряні браслети з золотими вставками ще не один сезон будуть розхитувати фантазію модниць. Такі прикраси більш доступні за ціною порівняно з ювелірними виробами, повністю виконаними з металу. Тому можна або скоротити витрати на покупку, або у межах того ж бюджету купити більш вражаючий браслет.

Ювеліри комбінують золото і шкіру в найнеймовірніших поєднаннях. Для любителів багатошаровості майстри створюють браслети, в яких золоті намистини різної форми нанизані на десяток шкіряних косичок. У лаконічних екземплярах широка шкіряна смуга доповнюється одним декоративним елементом, розташованим у центрі лицьової сторони.

Погодьтеся, модні тренди 2018 року відкривають величезні можливості для самовираження. А ювелірний магазин Ювелірна Карта допоможе вам розкрити вашу індивідуальність і бездоганний смак завдяки чудовим золотим прикрасам.

Перейти в каталог

Сookies
Продовжуючи користуватися сайтом diamant.ua ви підтверджуєте, що ознайомилися з публічною офертою, положенням про конфіденційність і погоджуєтеся з використанням файлів cookie.
Прийняти
Детальніше →