044499 55 55
з 9:00 до 21:00 (без вихідних)
Мої бажання
Кошик

Ювелірний дім Картьє

Cartier - постійна новизна відчуттів

Кільця Trinity від Картьє

У ювелірного дому Cartier немає чітких меж в дизайні прикрас. Майстри не ставлять для себе жодних обмежень, дозволяючи своїй фантазії розширювати межі реального, базуючись не тільки на притаманних Cartier формах, а й постійно творячи нові дорогоцінні чудеса. Традиційний знак Cartier - подвійна буква С, яка може або створювати об'ємну форму, або бути викарбуваною на поверхні металу. Серед золотих прикрас Cartier є каблучки і підвіски у вигляді комах, прекрасних орхідей, а деякі коштовності викликають асоціації зі скарбами індійських махарадж. Але на сьогоднішній день коштовності цього ювелірного дому пізнаються завдяки трьом тематичними колекціям - Panthеre, Trinity і Love, які стали знаменитими з першого дня своєї появи.

Витонченість і гнучкість пантери

Кулон-пантера від дому Cartier

Перша пантера в будинку Cartier з'явилася в 1914 році, і до сих пір надихає ювелірних справ майстрів. Одними з останніх колекцій цієї тематики стали La Maillon Panth?re і Panth?re de Cartier.

В першу входять каблучки, браслети і кольє з чітких прямокутних ланок, що гнучко, але в той же час чіпко облягають тіло. Вони практично не відчуваються завдяки унікальному поєднанню золотих елементів, частина з яких покрита діамантами. Простота і геніальність дизайну зробили прикраси цієї серії впізнаваними з першого погляду.

Більш ефектна колекція - Panthеre de Cartier. Глянувши на ці прикраси, можна з упевненістю заявити, що це саме Cartier і ніщо інше. Каблучки з білого або жовтого золота ніби подряпані кігтями дикої кішки, яка залишила після себе діамантові або лакові сліди. Перидоти або цитрини, якими інкрустовані золоті вироби, символізують небезпечний блиск очей хижачки. Є й досить сміливі коштовності - не кожна модниця зважиться сунути палець у відкриту пащу золотої пантери або замкнути її зуби на мочці свого вуха.

Колекція «Trinity» - триєдність золота

кулон-пантера з діамантами від Cartier

Каблучки Trinity стали класикою Cartier, одним з найпопулярніших весільних аксесуарів. Три каблучки з жовтого, білого і червоного золота, тісно переплетені між собою, символізують три основних символу довгого і щасливого сімейного життя. Жовта каблучка - це вірність, біла - дружба, червона - пристрасть. Сполучені воєдино вони втілюють ідеал всепоглинаючої любові.

Крім каблучок, в постійно оновлюваній серії Trinity входять кольє, браслети і сережки аналогічного дизайну. Завдяки шаленій популярності такі «потрійні» прикраси досить часто підробляють. Каблучка, що коштує менше 600 доларів, не може належати знаменитому ювелірному дому, але за своїм зовнішнім виглядом її буде практично неможливо відрізнити від оригіналу.

Любов до лаконічності - колекція «Love»

Золоте кільце від Картьє

Як не дивно це звучить, але в виробах цієї колекції немає жодного натяку на любов, якщо не брати до уваги обручки, що входять до складу серії. Каблучки, підвіски, інші вироби можна віднести, скоріше, до стилю техно. Ніяких сердечок, троянд та інших символів відносин тут немає. Чисті лаконічні форми дозволяють носити коштовності з колекції «Love» в будь-який час і в будь-якому місці, на відміну від інших прикрас Cartier, прийнятних виключно в урочистих випадках.

Для створення виробів використовувалася платина, золото різних відтінків, ніжні рожеві сапфіри, чорний строгий онікс і діаманти. Поєднання останніх двох каменів утворює чорно-білий малюнок, відомий як «Пантера» - головний орнамент дому Cartier. Елементом кожної прикраси є міні-гвинти, розташовані по колу каблучки або браслету.

Фірмовий стиль Cartier характерний не тільки для ювелірних прикрас. Всі речі, створені цією компанією, пронизані духом елітарності, престижності та бездоганним дизайнерським виконанням.

Сookies
Продовжуючи користуватися сайтом diamant.ua ви підтверджуєте, що ознайомилися з публічною офертою, положенням про конфіденційність і погоджуєтеся з використанням файлів cookie.
Прийняти
Детальніше →