044499 55 55
з 9:00 до 21:00 (без вихідних)
Мої бажання
Кошик

Чорноп'ятничний Pre-Sale!

Ранній старт Чорної П'ятниці в ЮК - цілий тиждень знижки до -60%
Чорноп'ятничний Pre-Sale!

Комета Чорна П'ятниця летить до планети скарбів Ювелірна Карта і несе з собою гарячі знижки. Кліматологи попереджають: уже в найближчий тиждень очікується глобальне потепління. Ціни на деякі золоті вироби ЮК «розтануть» на 60%!

Бажаєте першими отримати найласі вироби? Тоді беріть участь у нашому святковому предраспродажу! Без черг, стресів і зайвої метушні. Складайте вже зараз список дорогоцінних бажань і отримуйте приємні емоції від шопінгу!

Не відкладайте покупку до Чорної П’ятниці, купуйте обрану прикрасу ще до 29 листопада, адже традиційно, перед стартом Великого розпродажу усі резерви будуть анульовані, а прикраси повернуться у вільний продаж!

Чорноп'ятничний Pre-Sale стартує у мережі Ювелірна Карта 22 листопада, а завершиться перед початком Black Friday, 27 листопада о 23:59.

Цілий тиждень частина асортименту золотих виробів буде доступна зі знижками Black Friday:

  • прикраси з дорогоцінними каменями -40%
  • прикраси з напівдорогоцінним камінням -30%
  • прикраси з синтетичними каменями і без вставок -20%

Крім того, на всі акційні товари дається додаткова знижка -5%, яка сумується з іншими! А це значить, що у фіналі вас чекають знижки до -60% на деякі золоті вироби!

Кількість акційних виробів із раннім доступом обмежена, тому не відкладайте шопінг на останній день.

Як взяти участь у Pre-Sale

  • Оплатити прикраси з асортименту предраспродажу можна за допомогою платіжної системи LiqPay або за безготівковим розрахунком.
  • Щоб отримати ранній доступ до акційних товарів, вам необхідно зареєструватись на спеціальній сторінці «Чорної П'ятниці» на сайті Diamant.ua.
  • Залиште свій e-mail і телефон, на який ми надішлемо «секретне» посилання. Після отримання повідомлення ви автоматично потрапляєте у категорію обраних покупців, для яких розпродаж почнеться на тиждень раніше!

Порадуйте себе давно бажаними золотими обновками!

Сookies
Продовжуючи користуватися сайтом diamant.ua ви підтверджуєте, що ознайомилися з публічною офертою, положенням про конфіденційність і погоджуєтеся з використанням файлів cookie.
Прийняти
Детальніше →