044499 55 55
з 9:00 до 21:00 (без вихідних)
Мої бажання
Кошик

Фінал розіграшу ЮК в ТРЦ SkyMall!

Переможці стали власниками золотих кулонів-брелоків.
Фінал розіграшу ЮК в ТРЦ SkyMall!

На підході "бабине літо", а в Ювелірній Карті вже по-справжньому спекотно! Адже сьогодні, 1 жовтня, відбувся довгоочікуваний фінал розіграшу призів на честь відкриття нового магазину ЮК в ТРЦ SkyMall!

Весь вересень ми розігрували золоті кулони-брелоки серед наших покупців. І ось -  барабанний дріб - стали відомі переможці! Ними стали власники таких дисконтних карт:

Обрати приз і взяти участь у розіграші могли всі наші клієнти, які зробили покупки з 1 по 30 вересня в нашому новому магазині в ТРЦ SkyMall.

Розіграш проводився відкрито і прозоро - дисконтні картки всіх учасників мали рівні шанси на виграш. Переконатися в цьому Ви можете особисто, переглянувши нижче наш відеозвіт.

Осінні знижки в розпалі!

Всім тим, хто хотів взяти участь в розіграші, але не встиг, чи не знайшов себе серед переможців, не варто не засмучуватися. Для наших відвідувачів у нас завжди є цікаві акційні пропозиції.

Так, до 31 жовтня всі клієнти нового магазину ЮК можуть скористатися ексклюзивними знижками на ювелірні прикраси: -20% на другу і наступні покупки. Детальніше ознайомитися з умовами акції Ви можете тут

Нагадуємо, новий магазин Ювелірної Карти знаходиться на 2 поверсі ТРЦ SkyMall (м.Київ, пр-т Генерала Ватутіна, 2т). Ми працюємо для Вас без вихідних - з 10.00 до 22.00.

Дякуємо всім за участь і вітаємо наших призерів!

Сookies
Продовжуючи користуватися сайтом diamant.ua ви підтверджуєте, що ознайомилися з публічною офертою, положенням про конфіденційність і погоджуєтеся з використанням файлів cookie.
Прийняти
Детальніше →