044499 55 55
з 9:00 до 21:00 (без вихідних)
Мої бажання
Кошик

Вперше офлайн: Flash Sale, 600 гривень за грам!

З 29 по 31 травня, золото від 600 грн / грам, в київському магазині на бульварі Перова, 15!

Проводимо миттєвий розпродаж золотих прикрас у київському магазині на бульварі Перова, 15

Ми пам'ятаємо, який резонанс викликають наші миттєві онлайн-розпродажі на сайті інтернет-магазину ЮК. Ми цінуємо Вашу активність і зацікавленість у наших ювелірних виробах. Саме тому ми вирішили провести ще один Flash Sale не на години, а на дні, та ще й в офлайн-магазині!

Три дні – з 29 по 31 травня, усі відвідувачі київського магазину на бульварі Перова, 15, в неспішній атмосфері «традиційного» шопінгу, зможуть вибрати із декількох сотень представлених прикрас свою улюблену, за ціною всього 600 гривень за грам золота 585 проби.

Заплануйте візит в магазин вже зараз, адже золоті вироби з акційною ціною не будуть представлені на сайті інтернет-магазину ЮК. Ознайомитися, приміряти і навічно закохатися у акційні прикраси, Ви зможете тільки в шоу-румі на бульварі Перова, 15. І тільки три дні, з 29 по 31 травня цього року.

Проведіть травень по-золотому – проведіть його в ЮК!

Сookies
Продовжуючи користуватися сайтом diamant.ua ви підтверджуєте, що ознайомилися з публічною офертою, положенням про конфіденційність і погоджуєтеся з використанням файлів cookie.
Прийняти
Детальніше →