044499 55 55
з 9:00 до 21:00 (без вихідних)
Мої бажання
Кошик

600 гривень за грам: остання золота можливість травня!

У четвер, 31 травня, на сайті нашого інтернет-магазину, з 10.00 до 15.00, відбудеться остання весняна акція Flash Sale

У четвер, 31 травня, на сайті нашого інтернет-магазину, грам золота - всього від 600 гривень

Отримавши величезну кількість коментарів і вдячних відгуків до травневої акції Flash Sale, а також безліч прохань повторювати акцію частіше, Ювелірна Карта оголошує проведення ще одного розпродажу, з такими ж вигідними умовами!

У четвер, 31 травня, на сайті нашого інтернет-магазину, з 10.00 до 15.00, відбудеться остання весняна акція Flash Sale. Понад триста виробів, за ціною від 600 гривень за грам золота 585 проби, зроблять Ваш день по-справжньому золотим.

Настільки вигідна ціна – це привід серйозно збільшити свій ювелірний гардероб. А щоб онлайн-шопінг пройшов максимально комфортно, ми рекомендуємо:

  • Заздалегідь поповнити банківські картки, оскільки оплатити прикраси, які беруть участь в онлайн-акції Flash Sale можна тільки з їх допомогою і системи LiqPay. У цьому розділі Ви зможете дізнатися, як оплачувати золоті прикраси за допомогою системи LiqPay;
  • Не відкладати купівлю! Час на проведення оплати обмежений правилами роботи платіжної системи LiqPay;
  • Пам'ятати, що один, авторизований на сайті користувач, може купити не більше трьох прикрас;
  • Не забувати про те, що придбані ювелірні прикраси належної якості обміну або поверненню не підлягають.

Отже, поповнюємо картки, заряджаємося на успіх, сідаємо зручніше і насолоджуємося вигодою останньої весняної акції Flash Sale.

Сookies
Продовжуючи користуватися сайтом diamant.ua ви підтверджуєте, що ознайомилися з публічною офертою, положенням про конфіденційність і погоджуєтеся з використанням файлів cookie.
Прийняти
Детальніше →