044499 55 55
з 9:00 до 21:00 (без вихідних)
Мої бажання
Кошик

У двадцять сьому річницю Незалежності - 27% знижки

C 24 до 26 серпня в Ювелірної Карті - знижки на золоті прикраси.

Святкуємо День Незалежності разом із Ювелірною Картою і перетворюємо це в золоте свято!

Нехай цей День Незалежності стане для Вас не просто черговою річницею, а й приводом для гордощів. Адже 27 років - це вік, коли мрії ще окрилені, а на реалізацію планів є сили. 27 - час романтики, пригод і звершень. 27 - це коли ще багато потрібно встигнути, але точно знаєш, що все буде добре!

Цей День Незалежності принесе нам не тільки привід для гордості і довгі вихідні, а й золоті подарунки. На честь двадцять сьомого свята мережа магазинів Ювелірна Карта дарує всім покупцям незалежні золоті знижки.

Три дні, з 24 до 26 серпня в інтернет-магазині ЮК, а також у всіх наших оффлайн-магазинах - знижка* на золоті прикраси із дорогоцінного та напівдорогоцінного каміння сягатиме -27%.

Будьте незалежні і сяйте разом із ЮК!

* Знижка у розмірі 27% діє при купівлі золотих прикрас із дорогоцінними та напівдорогоцінними вставками, які не беруть участі в інших акціях, з 24 по 26 серпня 2018р. включно. Асортимент прикрас, що беруть участь в акції може бути обмежено.

Сookies
Продовжуючи користуватися сайтом diamant.ua ви підтверджуєте, що ознайомилися з публічною офертою, положенням про конфіденційність і погоджуєтеся з використанням файлів cookie.
Прийняти
Детальніше →