044499 55 55
з 9:00 до 21:00 (без вихідних)
Мої бажання
Кошик

Гортаємо “Календар знижок” разом з Ювелірною Картою!

Останній місяць весни та перший місяць літа у 2023 році обіцяють бути вигідними!
Гортаємо “Календар знижок” разом з Ювелірною Картою!

Протягом травня і червня Ювелірна Карта дарує всім покупцям ювелірних виробів вигідні умови придбання. Розмір вигоди кожен з клієнтів може обрати самостійно, просто глянувши на календар. Саме так, у нашій мережі знову працює ваш улюблений “Календар знижок”!

А щоб кожен день календаря був кращим за попередній, ми додали декілька приємних умов до стандартних правил акції, а саме:

На вироби з дорогоцінними та напівдорогоцінними вставками знижка згідно календаря збільшується на розмір дисконту згідно вашої картки клієнта!

Період акції

Акція "Календар знижок" діє з 03 травня до 30 червня 2023 року.

Як розрахувати свою знижку

Для цього достатньо лише підсумувати всі цифри запланованої дати покупки.

Наприклад, ви збираєтеся до нас на шопінг 9 травня 2023 року. Підсумовуємо всі цифри дати: 9 + 0 + 5 + 2 + 0 + 2 + 3 і отримуємо 21. Це і є розмір знижки, яку ви отримаєте, купуючи неакційні прикраси з синтетичними вставками 9 травня.

Відзначимо, що 21% - не межа. Якщо у вас є дисконтна картка нашої мережі, а купуєте ви неакційну прикрасу із дорогоцінним або напівдорогоцінним камінням, то сміливо додавайте знижку за календарем до знижки дисконтної картки!

Кількість екземплярів прикрас можуть бути обмежені, тому не відкладайте вигідний шопінг на останній момент.

На які вироби діють знижки

  • При покупці виробів з синтетичними вставками і без вставок діє стандартний дисконт згідно “Календаря знижок”;
  • На вироби з дорогоцінними та напівдорогоцінними вставками дисконт за “Календарем знижок” додається до знижки вашої дисконтної картки.

До каталогу

Сяйте яскраво кожного дня, разом з ЮК!

Сookies
Продовжуючи користуватися сайтом diamant.ua ви підтверджуєте, що ознайомилися з публічною офертою, положенням про конфіденційність і погоджуєтеся з використанням файлів cookie.
Прийняти
Детальніше →