044499 55 55
з 9:00 до 21:00 (без вихідних)
Мої бажання
Кошик

Ціни тануть швидше снігу: грам золота всього 777 гривень!

На обмежений асортимент золотих виробів від ЮК ми встановили дуже гарячу ціну - всього 777 гривень за грам золота 585 проби.

Втомилися від затяжної сніжної зими? Ми теж! І поки весна ще тільки прокидається, щоб подарувати всім трохи свіжої зелені, ми вже щосили працюємо, щоб все навколо Вас засяяло золотим блиском. Для цього, на обмежений асортимент золотих виробів від ЮК ми встановили дуже гарячу ціну - всього 777 гривень за грам золота 585 проби.

Покваптеся! Настільки гарячу ціну ми не зможемо довго стримувати. Умови діють лише 4 дні і лише на кілька десятків прикрас, представлених у кожному із наших 28 магазинів.

Пам'ятайте! Прикраси можна зарезервувати на сайті або заздалегідь відкласти в магазині. Приходьте в магазин особисто, вибирайте, приміряйте і ВИГІДНО купуйте!

Акція діє з 28 до 31 березня 2018 року, під час купівлі золотих виробів із обмеженого асортименту, у всіх магазинах мережі «Ювелірна Карта».

Відзначайте прихід весни золотим сяйвом!

Сookies
Продовжуючи користуватися сайтом diamant.ua ви підтверджуєте, що ознайомилися з публічною офертою, положенням про конфіденційність і погоджуєтеся з використанням файлів cookie.
Прийняти
Детальніше →