044499 55 55
з 9:00 до 21:00 (без вихідних)
Мої бажання
Кошик

Спецпропозиція від ЮК до міжнародного Дня матері

Найрідніші заслуговують найкращого!
Спецпропозиція від ЮК до міжнародного Дня матері

Материнська любов - це найніжніше почуття, яке народжується з першого подиху. Ніщо не може зрівнятися з безмежною турботою, яку наші мами дарують нам. З кожним роком ми дорослішаємо і з часом віддаляємося від своїх батьків, але навіть на відстані ми відчуваємо тепло материнського серця та її непохитну підтримку.

До найтеплішого свята, Дня матері, ми хотіли б висловити свою щиру подяку і нагадати нашим дорогим матусям, наскільки ми їх любимо. Це саме той час, коли ми маємо можливість порадувати їх особливим подарунком - чарівним ювелірним виробом. Такий подарунок зміцнить унікальний зв'язок і стане коштовним виявом вашої щирої любові.

Спеціально до свята, ми підготували для вас чудову нагоду вигідно придбати золотий подарунок для найріднішої в світі людини. Протягом 12, 13 та 14 травня 2023 року в інтернет-магазині diamant.ua діятиме максимально можлива знижка згідно травневого “Календаря знижок”, а саме: -23% гарантованої знижки на неакційні золоті прикраси від Ювелірної карти.

А якщо ж ви є власником дисконтної картки ЮК, то сміливо додавайте гарантовані -23% до дисконту по картці, та отримуйте збільшену знижку на всі неакційні прикраси з дорогоцінним та напівдорогоцінним камінням!

Ваш поточний розмір знижки на дисконтній картці ви завжди можете дізнатися у менеджерів інтернет-магазину.

До каталогу

Радуйте своїх матусь неймовірними ювелірними подарунками та відзначайте найтепліше свято Дня матері разом з ЮК!

Сookies
Продовжуючи користуватися сайтом diamant.ua ви підтверджуєте, що ознайомилися з публічною офертою, положенням про конфіденційність і погоджуєтеся з використанням файлів cookie.
Прийняти
Детальніше →