044499 55 55
з 9:00 до 21:00 (без вихідних)
Мої бажання
Кошик

Ви зробили нас кращими!

Ювелірна Карта отримала нагороду "Мережа ювелірних магазинів - 2018 року" від "Української народної премії".

«Ювелірна Карта» очолила рейтинг ювелірних мереж 2018 року

Не минуло й кількох місяців, як Ювелірну Карту номінували на престижну премію «Мережа ювелірних магазинів - 2018 року» від «Української народної премії». А вже зараз ми святкуємо перемогу*. І все це завдяки Вам.

Нагадаємо, що до 30 вересня тривало голосування за найкращі бренди від «Української народної премії». У числі претендентів за право називатися найкращою змагалася і всеукраїнська мережа ювелірних магазинів «Ювелірна Карта». Нас номінували у званні «Найкраща мережа ювелірних магазинів 2018 року». І кожен Ваш голос наближав нас до тріумфу.

Тепер, святкуючи заслужену перемогу, та ще й з відчутним відривом від інших претендентів, ми говоримо Вам: Дякуємо, друзі! Завдяки Вашим голосам ми очолили рейтинг найкращих ювелірних мереж України 2018 року. Натхненні перемогою, ми вже працюємо над новою колекцією золотих прикрас, присвячених Вам.

Разом - ми найкращі!

*Мережа ювелірних магазинів Ювелірна карта ™ визнана переможцем у номінації «Мережа ювелірних магазинів 2018 року» за результатами конкурсу «Українська народна премія» у 2018 році.
 

Сookies
Продовжуючи користуватися сайтом diamant.ua ви підтверджуєте, що ознайомилися з публічною офертою, положенням про конфіденційність і погоджуєтеся з використанням файлів cookie.
Прийняти
Детальніше →