044499 55 55
з 9:00 до 21:00 (без вихідних)
Мої бажання
Кошик

Брелоки для закоханих

Коли любиш, здається, що частинка твоєї душі завжди знаходиться поряд з твоєю людиною, де б вона не була. Але душа - поняття ефемерне, і скільки б про неї не говорили - її ніхто ніколи не бачив. Ось чому так хочеться, щоб у твого коханого завжди було те, що нагадувало б йому (або їй) про Ваші глибокі почуття, про Ваші ніжні стосунки. У заміжніх пар є таке свідоцтво приналежності один одному - обручки, а що ж робити тим двом, хто зустрічається зовсім недавно?

Брелоки в формі сердець

Відмінним доказом Вашого взаємного захоплення можуть стати золоті парні брелоки, створені спеціально для закоханих.

Раз сердечко, два сердечко

Найчастіше закохані дарують брелоки, що несуть в собі особливий сенс. Для того, щоб людина могла висловити свої почуття, не вдаючись до слів, було придумано чимало символів, найвідомішим з яких є, звичайно ж, серце. Нехай у кожного з Вас буде по іменнему серцю - такий брелок для додання йому індивідуальності можна віддати в майстерню для нанесення гравіювання.

Золотий брелок 585 проби

Вважаєте, що серце - це занадто банально? А як щодо пари золотих лебедів? Ці птахи, зустрівшись одного разу, зберігають вірність один одному до самої смерті, не розлучаючись і піклуючись один про одного.
Ще один незмінний атрибут любові - троянда, квітка пристрасті і бажання, трепету і надії. Недарма саме букет з троянд дарують в знак щирої любові, такої ж чистої, як білий колір пелюсток або такої ж вогненної, як палаючий відтінок червоних бутонів. Будьте впевнені, золотий брелок у вигляді троянди покаже Вашій дівчині, як Ви дорожите стосунками.

Можна навіть подарувати звичайний на вигляд брелок, але інкрустований дорогоцінним каменем. Тільки ось камінь повинен бути особливим. Наприклад, аквамарин охороняє сімейне щастя, аметист символізує відданість в любові, бірюза оберігає закоханих, ще не вступили шлюб. Завдяки рубіну Вас ніколи не спіткає розчарування в любові, а діамант обов'язково посприяє розвитку романтичних відносин і якнайшвидшому весіллі.

Якщо в ювелірному магазині Ви не знайдете такого розмаїття золотих брелків, про які йшла мова, не біда. Зараз з цим немає жодних проблем - приватний майстер-ювелір зробить для вас абсолютно ексклюзивні прикраси, які стануть Вашим особистим любовним талісманом.

Єдине ціле - це і є любов!

Є брелоки, що окремо не несуть жодного особливого сенсу, зате в парі складові прикраси буквально наповнене любовним змістом.

Найчастіша варіація - це сердечко, розділене на дві половинки.

Брелок з білого золота

Існує легенда, що колись не було людей різної статі, чоловік і жінка були єдиним цілим - і серце у них було одне на двох. Боги позаздрили тому, що люди були щасливі і розділили їх навпіл. І кожній людині дісталося дві руки, дві ноги, одна голова і всього половина серця. Вищі сили розселили людей по всьому світу, але наші серця відчувають, що їм необхідна друга половинка, і іноді в її пошуку проходить все життя. Вам пощастило, і Ви зуміли знайти її - підтвердіть легенду дорогоцінним свідченням.

Не меншою популярністю користується брелок-замок в поєднанні з брелоком-ключем, яким можна відкрити цей замочок. Кому в цій ситуації дістанеться ключ, а кому - замок, вирішувати Вам. Мабуть, замок, як символ захисту краще все-таки подарувати чоловікові, а дівчина нехай «відкриває» його серце своїм ключиком.

Не настільки важливо, яка саме прикраса стане Вашим особистим символом любові, набагато важливіше пронести це почуття через все життя. І нехай брелок, що мелодійно погойдується в такт Вашим крокам, допоможе назавжди запам'ятати мить першого визнання.

Сookies
Продовжуючи користуватися сайтом diamant.ua ви підтверджуєте, що ознайомилися з публічною офертою, положенням про конфіденційність і погоджуєтеся з використанням файлів cookie.
Прийняти
Детальніше →