044499 55 55
з 9:00 до 21:00 (без вихідних)
Мої бажання
Кошик

Bvlgari - немає межі досконалості

Немає нічого дивного в тому, що один з найзнаменитіших ювелірних будинків, Bvlgari, міцно влаштувався в Італії. Італійці величезне значення надають зовнішньому лоску. Їм однаково, що вони їстимуть і на чому спатимуть, але годинник обов'язково повинен бути золотими, прикраси - інкрустованими дорогоцінними каменями, а костюм - зшитий з хорошої тканини. Саме в Італії найбільше купують предметів розкоші, незважаючи на те, що країна зовсім не є найбагатшим учасником Євросоюзу. Марка Bvlgari є для італійців еталоном шику, синонімом престижу та авторитетності.

Золотий кулон з діамантами

Зберігаючи традиції

Основи стилю Bvlgari були закладені ще за часів заснування торгової марки. Незважаючи на постійний рух вперед, Bvlgari успішно поєднує традиційні напрацювання з модними тенденціями. Для цієї успішної торгової марки, як, втім, і для всієї італійської індустрії, характерна наявність величезних написів на будь-яких виробах. Ви можете побачити великі літери Bvlgari не тільки на однойменних годинах, але і на обідку обручки, на дорогоцінній підвісці або запонках і навіть на сережках.

Незважаючи на те, що будинок Bvlgari займається не тільки створенням ювелірних прикрас (під маркою випускаються аксесуари та парфуми), цей напрям залишається для нього пріоритетним. Стиль прикрас змінюється. Наприклад, великовагові конструкції в останніх колекціях замінили повітряні форми і плавні легкі лінії. Класика йде, але традиції будинку залишаються - тільки прикраси класу «люкс», тільки найкращі матеріали і чудові дорогоцінні камені - ось відмінна риса Bvlgari.

Знамениті колекції Bvlgari

Результатом неймовірної творчої енергії майстрів компанії і її більш ніж вікової історії стали різноманітні колекції ювелірних прикрас. Причому більшість з них залишається популярними і через багато років, а деякі елементи переходять в нові прикраси із золота, зберігаючи спадкоємність стилю. Кожна прикраса від Bvlgari - це мікс класицизму і Ренесансу в сучасному виконанні. Щороку дизайнери ювелірного дому представляють нові колекції і освіжають старі, заряджаючи їх італійським темпераментом і південною експресією.

Золоті сережки з діамантами

Однією із знакових колекцій свого часу, яка не втратила досі своєї актуальності, стала колекція Parentesi. Вона була оновлена в 2006 році, після чого отримала більш сучасний вигляд, не втративши при цьому своєї індивідуальності. В основу колекції лягли дивовижні за своєю красою кольє «під горло». Інкрустація їх кольоровими каменями стала основним завданням дизайнерів. До цієї ж колекції належать підвіски, що представляють собою довгі ланцюжки з каменів. Не менш цікаві й каблучки з різнокольоровими каменями, перехопленими золотими лапками з діамантами. Для колекції характерна чітка геометричність елементів в стилі Стародавнього Риму, з яких рука майстра зібрала прикраси Parentesi.

Інша колекція минулих років, Rosette, теж знайшла нове звучання, втім, не залишивши своєї воістину візантійської розкоші. Кожна дорогоцінна прикраса має свій характер залежно від варіації каменів. Але незмінною залишилася їх унікальна огранована «троянда», завдяки якій колекція і знайшла свою назву.

Останні колекції, Cicladi і Cabochon, відрізняються особливою жіночністю м'яких форм. А містичні прикраси колекції Astrale поєднують сліпучий блиск платини і діамантів з гармонійними формами ювелірних виробів. Прикраси з колекції B.zero1 прості і витончені, але в той же час епатажні - каблучку-гайку з вигравіруваною на ній назвою бренду наважиться надіти не кожен.

Однією з найбільш неординарних ліній ювелірних прикрас останнього часу є Bulgari Serpenti Collection, так звана Змієва колекція. Кожен виріб складається з окремих платинових або золотих лусочок, міцно скріплених між собою та інкрустованих різними каменями - оніксом, рожевим коралом, перламутром, нефритом і, звичайно ж, діамантами.

Будь-яка колекція Bvlgari - це ретельно продумане поєднання форми і кольору. Дизайн коштовностей цієї марки легко пізнаваний - чіткість ліній, геометричні орнаменти, масивність і різнобарв'я каменів. Вироби Bvlgari - еліта золотих прикрас, що занурює Вас в світ розкоші і блискучої майстерності ювелірів.

Сookies
Продовжуючи користуватися сайтом diamant.ua ви підтверджуєте, що ознайомилися з публічною офертою, положенням про конфіденційність і погоджуєтеся з використанням файлів cookie.
Прийняти
Детальніше →