044499 55 55
з 9:00 до 21:00 (без вихідних)
Мої бажання
Кошик

Дитячі золоті сережки: секрети вибору

Сучасний ринок ювелірних прикрас надає практично безмежний вибір виробів для людей різного фінансового стану, статі і віку. Асортимент настільки великий, що пошук «ідеальної» прикраси займає, не кілька хвилин, а пару годин і навіть днів, і це при тому, що для більшості споживачів доступні товарні каталоги інтернет-представництв ювелірних магазинів. Причому складнощі під час купівлі дитячих золотих сережок виникають не менші, ніж при придбанні дорослих аксесуарів. Навпаки, доводиться враховувати кілька додаткових нюансів, що визначають зручність і безпеку прикрас, призначених для юних модниць.

Золоті сережки для маляток, дівчаток і дівчат

Для дівчинки велику роль відіграє відповідність дизайну прикраси її віку. Навряд чи п'ятнадцятирічна дівчина одягне сережки у вигляді зайчиків або черепашок, скоріше, вона зупинить свій вибір на стильних моделях, побачених на фотографіях в модному журналі. А турботлива мама ніколи не купить своїй однорічній дочці важкі хитромудрі сережки, якими б гарними вони не були.

Відновлення тканин в юному віці відбувається дуже швидко, і якщо Ви не хочете проколювати мочки повторно, перерва в носінні сережок у дитини не повинен бути більше декількох тижнів. Перші два місяці після процедури сережки повинні знаходитися в вухах постійно.

Якщо дівчинка активно цікавиться прикрасами, обов'язково дозвольте їй взяти участь у виборі золотих сережок. Хтось вважатиме за краще прості і зручні сережки-конго невеликого діаметра, комусь сподобаються яскраві, прикрашені емаллю сережки у вигляді сонечок або кошенят. Одна дівчинка прийде в захват від золотих сережок без вставок, блискучих тільки завдяки обробленню «алмазна грань», іншій сподобаються моделі з червоними, зеленими або блакитними каменями, перлами і емаллю.

Найбільш маленьким діткам цілком достатньо однієї пари золотих сережок, тим більше що дівчатка до 5 років неохоче дозволяють змінювати прикраси через страх болючих відчуттів. Чим старша Ваша принцеса, тим більше прикрас накопичується в її особистому скриньці - своє місце займають Ваші подарунки та подарунки численних родичів.

4 важливих поради під час вибору дитячих сережок

  • Матеріал - тільки золото. З усіх ювелірних матеріалів золото відрізняється найменшою алергенність і прекрасними естетичними характеристиками. Воно не окислюється і не темніє, як срібло, не змінює своїх якостей при безпосередньому впливі води і шампунів - відповідно, сережки не доведеться знімати на час прийняття ванни. Саму процедуру проколювання мочок проводять за допомогою пістолета, який автоматично вставляє сережки-гвоздики з медичного сплаву. Вони добрі на перший час, але їх дизайн залишає бажати кращого.
  • Форма. Купуючи сережки, проведіть пальцем по їх контуру - ніяких виступаючих і загострених елементів бути не повинно. Таким чином, Ви забезпечите дівчинку від ризику травмувати ніжну шкіру під час сну і знизите ймовірність заплутування сережки в шапці або горловині светра. Найменшим дамам не рекомендовані сережки з підвісками - довгі декоративні елементи легко чіпляються за волосся і в'язані речі, а звільнити їх з «полону» можна тільки за допомогою дорослого.
  • Мала вага. Золоті сережки для дівчаток до 7 років ні в якому разі не повинні бути важкими, максимальна вага - 1,5 г на обидві сережки. Велика вага прикрас - пряма дорога до збільшення дірочок і відтягування мочок. Крім того, масивні сережки в маленьких дитячих вушках виглядають абсурдно і говорять лише про завищені батьківські амбії. Чим старшою є дитина, тим важчими і об'ємнішими можуть бути прикраси.
  • Безпечний замок. Найбільш підходящі типи замків: пуссети, англійський і французький. Бажано, щоб золоті сережки пуссети фіксувалися спеціальної гаєчкой, що загвинчується по різьбі. Дужка англійського замку може врізатися в шкіру під час сну - це з'ясується тільки досвідченим шляхом. Сережки з французьким замком більш зручні в повсякденному носінні завдяки гнучкій гладкій петельці, проте вони легко розстібаються, що нерідко призводить до їх втрати. У будь-якому випадку, застібка повинна бути досить простою для того, щоб дитина могла впоратися з її відкриванням і закриванням самостійно.

Відповідний вік для проколу вух кожен батько визначає для своєї дитини сам. Педіатри не рекомендують проводити цю операцію у дітей до року - такий малюк у випадку виникнення дискомфорту не зможе пояснити, що його турбують саме вушка, через що може бути втрачено дорогоцінний час.

Навчайте свою дівчинку правильно вибирати прикраси - Ваші слова допоможуть їй з часом створити власний стильний образ і перетворитися в елегантну, впевнену в собі жінку.
 

Сookies
Продовжуючи користуватися сайтом diamant.ua ви підтверджуєте, що ознайомилися з публічною офертою, положенням про конфіденційність і погоджуєтеся з використанням файлів cookie.
Прийняти
Детальніше →