044499 55 55
з 9:00 до 21:00 (без вихідних)
Мої бажання
Кошик

Які сережки підійдуть до Вашої стрижки?

Мабуть, видів стрижок стільки ж багато, скільки і видів сережок, тим складніше підібрати конкретну пару під певну зачіску. Хлоп'ячі чуприни, романтичні локони, грайливий хвіст - укладання може бути будь-яке. Які ж прикраси найкраще підкреслять Вашу чарівність і не зіпсують враження від стильної зачіски?

Коротка стрижка

Мабуть, це абсолютно універсальний тип зачіски. Вона пасує практично всім: і власницям вузького або подовженого обличчя, і круглолицим красуням. Коротку стрижку вибирають за легкість догляду, за гармонію з будь-яким стилем, за те, що вона допомагає жінці візуально скинути кілька років.

У молодих дівчат і жінок коротка стрижка може поєднуватися практично з будь-якими сережками. Сережки-гвоздики добре виглядають з асиметричними зачісками. Прикраси в цьому випадку не перетягують увагу на себе, надаючи навколишнім право захоплюватися оригінальним укладанням.

А ось для класичних коротких стрижок, які повністю відкривають вуха, краще вибрати щось більш помітне. Хочете викликати інтерес? У мочку одного вуха одягніть коротку сережку, в мочку іншого - гармонійну з нею довгу. Незвичне рішення гарантує Вам зацікавлені погляди.

Урочистий вечірній вихід - це і вибір розкішних сережок. Навіть ультракоротка стрижка з ними буде виглядати більш аристократично і вишукано. Ніхто не запідозрить Вас у легковажності, якщо у вушках будуть погойдуватися золоті сережки з діамантами.

Локони до плечей

Найскладніший вибір належить тим представницям прекрасної статі, чиє волосся вже не назвати короткими, але і зібрати їх в хвіст або косу ще не можна. Особливі труднощі викликає стрижка каре: вона повністю маскує невеликі сережки і спотворює пропорції більших прикрас. З каре ми рекомендуємо носити сережки у вигляді дуже широких кілець, чий нижній край збігається за формою і довжиною із закругленими кінчиками волосся. Саме такі прикраси любить співачка Ріанна: навіть її пишне каре не в силах приховати подібні сережки.

Оскільки всі зачіски на волоссі середньої довжини розраховані на привернення уваги до обличчя, сережки стануть відмінною підмогою у цій справі. Звикли прибирати волосся за вуха? Постарайтеся знайти прикраси, які будуть яскраво виділятися на тлі Ваших локонів. Блондинкам підійдуть сережки з темним камінням насиченого кольору, брюнеткам краще купити сережки з білого золота з фіанітами або діамантами у закріпленні паве.

Рости коса до поясу

Якщо Ви думаєте, що розпущене довге волосся - єдино можлива прикраса, Ви помиляєтеся. Дійсно, дизайнери не рекомендують носити масивні сережки дівчатам, які не вкладають волосся в будь-яку складну зачіску. Вважається, що, по-перше, прикраси  не буде видно, а по-друге, вона буде лише заплутуватися у волоссі.

Але це не зовсім так. Є принаймні два виходи: сережки-конго і сережки-протягання. Перші чудово гармонують з розпущеним волоссям, адже великі сережки у вигляді кілець відносяться до етнічних прикрас, яким передбачено саме такий тип зачіски. А другі будуть схожі на іскристі золоті волоски, що лише іноді проглядають крізь густі локони.

Варто Вам підняти волосся в хвіст, скрутити із них «мушлю» або заплести французьку косу, і будь-які обмеження щодо вибору золотих сережок знімаються. Це можуть бути і важкі ажурні прикраси, і мініатюрні блискучі пуссети, і сережки авангардної форми. Потрібно лише переконатися у відповідності всього вигляду задуманому образу.

Сookies
Продовжуючи користуватися сайтом diamant.ua ви підтверджуєте, що ознайомилися з публічною офертою, положенням про конфіденційність і погоджуєтеся з використанням файлів cookie.
Прийняти
Детальніше →