044499 55 55
з 9:00 до 21:00 (без вихідних)
Мої бажання
Кошик

Кліпси - сережки для всіх

Кліпси - це така ж стильна і ефектна прикраса для вух, як і звичайні сережки, але з'явилися кліпси набагато пізніше, лише в XX столітті. Їх авторство належить великому Луї Картьє, який придумав використовувати принцип «прищіпки» для ювелірних виробів. Оригінальну прикрасу швидко оцінили, причому не тільки через можливість відмовитися від проколу вух, а й завдяки багатофункціональності - кліпса може з однаковим успіхом відігравати роль сережки, кулону або брошки, і все завдяки застібці-затискачу.

Носіть кліпси з гордістю!

Не варто думати, що кліпси поступаються золотим сережкам у красі і витонченості. Повірте, це зовсім не так! Якщо Ви боїтеся проколювати мочки або не можете зробити це через медичні показання, не відмовляйтеся від прикрас для вух. Дизайнери постійно розробляють все більш досконалі і зручні конструкції цих аксесуарів.

З першого погляду відрізнити кліпсу від сережки просто неможливо - настільки ідеально вона розташовується на вушку. Золоті кліпси з вставками з перлів і каменів бездоганно виглядають в комплекті з вечірньою сукнею, а більш прості прикраси - з повсякденним костюмом.

Кліпси - ідеальний варіант прикрас для дівчаток-підлітків, яким мама не дозволяє проколювати вуха. Для фіксації сережки на мочці не потрібно піддаватися нехай і малоболючій, але все ж досить чутливій операції.

Кліпси призначені не тільки для жінок, в колекціях чоловічих прикрас також присутні ці незвичайні сережки. Для представників сильної статі основною перевагою є відсутність необхідності в проколі вух - ніхто й не здогадається, що після роботи суворий начальник перетворюється в хіпстера.

Вибір золотих сережок із специфічною застібкою визначається, в першу чергу, типом особи їх майбутньої власниці. Сьогодні можна купити кліпси найбільш різноманітних розмірів, форм і декору. Ви напевно знайдете ту пару, що підходить саме Вам. Кругле обличчя зобов'язує до носіння кліпсів з подовженими елементами і підвісками, квадратне закликає до пом'якшення ліній, для чого використовуються округлі кліпси. Ви блондинка зі світлими очима? Ваш образ доповнять кліпси зі світлими каменями. Красу темних очей підкреслять золоті сережки зі вставками теплих відтінків. Зовнішність брюнетки стане ще яскравішою, якщо вона зупинить свій вибір на кольорових кліпсах.

Дівчатам з маленькою мочкою вуха краще віддати перевагу продовгастим матовим прикрасам, з великою - плоским кліпсам. Чим тонше мочка, тим легшими і візуально крихітнішими повинні бути сережки. Вушка, щільно притиснуті до голови, потребують об'ємних великих кліпсів.

Особливості фіксації кліпс

Всі золоті сережки для непроколотих вух можна поділити на дві категорії:

  1. Сережки з замком-гвинтом. Основними складовими елементами цих прикрас є: каст, скоба, пластинка у вигляді сфери діаметром 5-6 мм., гвинт, стовпчик і рукоятка. Остання призначена для підкручування гвинта до тих пір, поки пластинка не притулиться до вуха максимально щільно. Одягати сережки з таким замком не дуже зручно, зате можна відрегулювати силу притиску на свій розсуд.
  2. Сережки із засувкою. Вони складаються з каста, пластинчастої засувки і кронштейна. Для вставки засувки в отвори кронштейна його стінки злегка розсовують, а потім знову стягують, забезпечуючи вільний хід язичка. У відкритому стані він повинен пружинити, а при закриванні - замикатися.

В сучасних кліпсах застібку можна відрегулювати таким чином, що вона не буде надмірно здавлювати мочку, доставляючи неприємні відчуття, як це було характерно для перших зразків. При цьому затиск надійно охоплює область кріплення, що знижує ризик втрати дорогоцінної прикраси.

Під час носіння кліпсів Ви відчули головний біль та інші неприємні симптоми? Якомога швидше зніміть сережки. Лікарі не рекомендують носити кліпси довше 3-4 годин поспіль, та й то за умови їх періодичного зняття на 2-3 хвилини і легкого масажу мочки.

Незалежно від типу сережок всі елементи фіксатора повинні бути ідеально відполіровані щоб уникнути травмування мочки. Художня обробка прикрас - вставка каменів, декорування емаллю - виконується відповідно до стандартних ювелірних технологій.
 

Сookies
Продовжуючи користуватися сайтом diamant.ua ви підтверджуєте, що ознайомилися з публічною офертою, положенням про конфіденційність і погоджуєтеся з використанням файлів cookie.
Прийняти
Детальніше →