044499 55 55
з 9:00 до 21:00 (без вихідних)
Мої бажання
Кошик

Магія золотого ланцюжку

З давніх-давен золото вважалося воістину магічним металом, що володіє великою магічною силою. Одягаючи на себе золоті ланцюжки, браслети і персні, стародавні маги таким чином збільшували свою здатність до пробудження і використання природних сил. І нехай сучасні прагматики носять коштовності виключно як прикраси, але магічні властивості виробів із золота до сих пір хвилюють своїх містично налаштованих власників. Особливими чарівними властивостями наділяють золоті ланцюжки: сотні років назад цілителі радили їх носіння при серцевих хворобах і нервових розладах, придворні маги використовували їх для ворожінь і змов. Може, і Ваш золотий ланцюжок розповість що-небудь незвичайне про майбутнє, допоможе спіймати удачу за хвіст?

Ланцюжок з жовто-білого золота

Золоті ланцюжки пророкують долю

Ворожіння на золотих ланцюжках досить прості, але в їх результаті сумніватися не доводиться, оскільки всі тлумачення абсолютно однозначні. Одне з найпопулярніших ворожінь не вимагає додаткових аксесуарів. Вам знадобиться сісти опівночі за накритий білосніжною скатертиною стіл і взяти в руки ланцюжок. Тепер потріть його між долонь кілька хвилин, поки не почнете відчувати від золота тепло. Далі потрібно перекласти ланцюжок в ліву руку, три рази потрясти ним і кинути на стіл. Та фігура, яку утворює ланцюжок, розповість Вам про найближчі події. Коло означає труднощі в справах, пряма лінія - везіння, трикутник - любовні пригоди, серце - визнання в любові. Скручений у вузол ланцюжок повідає про майбутні збитки або хвороби, бант - про пропозицію руки і серця, змійка - про зраду.

Ланцюжок з червоного золота

Для тих, хто хоче перевірити силу дружби або любові, існує ворожіння-перевірка. Кожен з двох партнерів повинен мізинцями взяти ланцюжок зі свого боку, а потім зробити різкий рух на розрив. Міцна дружба і вірне кохання залишить ланцюжок в цілісності, легкий надрив означає, що уникнути проблем не вдасться, але Ваші почуття витримають випробування. Розірваний ланцюжок покаже неминучість розставання.

Замовляння на ланцюжок - удача в справах і любові

Якщо хочете вплинути на своє майбутнє за допомогою магії, неодмінно знадобиться золотий ланцюжок. Одним з найсерйозніших замовлянь є ритуал на перехоплення удачі, для якого, крім ланцюжку із золота потрібні червоні свічки, сірники, гостре лезо, аркуш паперу і наповнена чорним чорнилом ручка. Спочатку той, хто просить закликає до сутностей, що відповідають за матеріальне багатство, потім переходить до виготовлення талісману з обов'язковим прочитанням заклинання. Талісман створюється з монети, взятої у людини, чию удачу Ви хочете забрати собі. Вона закріплюється на золотому ланцюжку і ховається під одяг так, щоб ніхто не зміг побачити її. Знімати талісман можна тільки при прийнятті водних процедур, інакше везіння повернеться до колишнього господаря. Навіть для короткочасного зберігання ланцюжку з магічним талісманом використовується невелика шкатулка чорного кольору.

Ланцюжок з білого золота

Для тих, хто не хоче спілкуватися з темними силами, є більш безпечні ритуали грошової магії. Один з них - «Золота ванна». Для нього п'ятьма чашками води заварюється чайна ложка кориці і чотири ложки петрушки. В цей відвар три рази занурюється золотий ланцюжок, який потім надівається на шию. Ванна наповнюється водою, в неї виливають одну чашку варива і примовляють: «Течи, золото, до мене рікою і назавжди залишайся зі мною». У воду потрібно зануритися п'ять разів, а потім спокійно полежати протягом 8 хвилин, всі свої думки повернувши на зростання особистих фінансів. Повторювати процедуру п'ять днів поспіль.

Ланцюжок можна використовувати і як оберіг щасливого сімейного життя - подаруйте на весіллі своєму чоловікові цю прикрасу, промовляючи такі слова: «Подарунок вручаючи, тебе приручаю. Мене обійми, по сторонам не дивись, поцілунок подаруй, про любов говори. Один ланцюжок - але ти не один​​». Золотий ланцюжок може врятувати відносини, що руйнуються, якщо обернути його навколо спільної фотографії та залишити так на кілька днів.

Магічних ритуалів, для яких потрібен ланцюжок із золота, чимало. І всі вони націлені на збільшення добробуту або на збереження відносин. Якщо вірите в диво, дорогоцінна прикраса стане носієм і провідником чудодійної сили, що приносить удачу.

Сookies
Продовжуючи користуватися сайтом diamant.ua ви підтверджуєте, що ознайомилися з публічною офертою, положенням про конфіденційність і погоджуєтеся з використанням файлів cookie.
Прийняти
Детальніше →