044499 55 55
з 9:00 до 21:00 (без вихідних)
Мої бажання
Кошик

Обручки 2018 - для модних наречених

  1. Рожеве золото для модних обручок
  2. Кольорові камені - яскравий акцент весільної каблучки
  3. Асиметричні прикраси - вибір 2018
  4. Калейдоскоп фактур

Китайський гороскоп обіцяє закоханим, які одружилися у 2018 році, багато душевних і щасливих сімейних вечорів. Собака - вірна і віддана тварина, і союз, укладений під її заступництвом, обіцяє бути довгим і комфортним.

Якщо Ви запланували весілля на 2018 рік, вже пора обирати обручки. Цей процес довгий і непростий, адже важливо, щоб прикраси однаково сильно сподобалися і нареченому, і нареченій. Станьте наймоднішою парою - купіть трендові золоті обручки, які будуть мати гарний вигляд і на весільних фотографіях, і в повсякденному житті.

Обручки з рожевого золота

Рожеве золото відвойовує втрачені позиції. Попит на нього став збільшуватися ще в 2015 році після випуску Apple iPhone 6s в корпусі аналогічного кольору і фактури. А якщо дівчина купує рожевий айфон, прикраси повинні йому відповідати.

Для отримання гарних фотографій з обручками скористайтеся об'єктивом для макрозйомки і налаштовуйте фокус вручну. Можна створити незвичайне освітлення, придумати оригінальний фон або креативний ракурс - ввімкніть фантазію!

За статистикою англійської компанії The Fine Jewellery, продажі ювелірних виробів з рожевого золота в Європі за останні два роки зросли більш, ніж в чотири рази. Отже цю тенденцію можна сміливо вважати довготерміновою.

Обручки з рожевого золота прекрасні в трьох стилях:

  • Класика. Ніжне сяйво традиційних гладких каблучок здатне зачарувати з першого погляду.
  • Романтизм. М'які лінії і ажурні малюнки у весільних каблучках - встояти неможливо.
  • Футуризм. Незвичайна формаювелірних прикрас - незграбно-кубічна або така, що перетікає - приваблює тих, хто любить виділятися.

 
Обручки з кольоровими каменями

Засновник компанії Lugano Diamonds Моті Фердер пояснює підвищений інтерес до обручок з кольоровими вставками тим, що їх почали носити знаменитості. Міла Йовович - власниця розкішної прикраси з рожевими і жовтими діамантами. Джессіка Сімпсон прийняла разом з пропозицією руки і серця каблучку з рубіном, а Пенелопа Крус - із сапфіром.

Осяйні каблучки разом зі своїми господинями кожен день блистять у засобах масової інформації, що тільки збільшує популярність тренду.

Для інкрустації обручок ювеліри використовують:

  • кольорові фіаніти;
  • топази - жовті або блакитні:
  • корунди - сапфіри і рубіни;
  • фантазійні діаманти - яскравих відтінків і чорні.

До речі, вони прекрасно комбінуються з рожевим золотом, утворюючи виразні поєднання.

Оскільки прикраси повинні підтримувати загальний образ, подумайте, чи готові Ви кожен раз під час купівлі одягу перевіряти, наскільки гармонує весільна прикраса із новим вбранням. Якщо Ви ще не визначилися з базовими відтінками вашого гардеробу, вибирайте більш універсальні обручки з прозорими вставками.

Асиметрія в обручках

У модних колекціях весни-літа 2018 року, представлених на осінній виставці в Парижі, було показано чимало асиметричних прикрас: кольє і сережок. Чому б не купити обручки, в яких втілюється цей задум?

Для нареченої можна підібрати асиметричні сережки з перлів - символу чистоти. Невелика сережка з однією перлиною в одному вушку, і довга багаторядна підвіска - в іншому. В цьому випадку можна обійтися без кольє - вся увага буде прикута до сережок

Зверніть увагу на моделі, в яких:

  • вставки розташовані не рівною доріжкою, а немов хаотично розкидані по поверхні;
  • дорогоцінні камені викладені по діагоналі, причому в центрі лінію «перебиває» більший камінь;
  • використані дві вставки різного розміру.

Обручки з чергуванням текстур

Ці прикраси близькі за своєю ідеєю до асиметричних каблучок. Вони немов зібрані з декількох каблучок, кожна з яких має свою текстуру. Глянцеві поверхні поєднуються з матовими, алмазна грань з паве, широкі елементи з вузькими.

Прикладом оригінального тренду може служити оновлена ​​колекція Quatre від Boucheron, у каблучках якої з'єднуються не тільки різні текстури, а й золото різних відтінків. Концепцію підтримують і молоді ювелірні марки. Наприклад, Julien Riad Sahyoun на виставці Couture в Лас-Вегасі представила незвичайні за фактурою каблучки, в яких гру відтінків металу підкреслюють коричневі і білі діаманти.

Магазин Ювелірна Карта стежить за подіями в світі ювелірної моди і додає до свого асортименту обручки, які стануть Вашою гордістю. Гарних Вам покупок і щасливого сімейного життя!

Перейти в каталог

Сookies
Продовжуючи користуватися сайтом diamant.ua ви підтверджуєте, що ознайомилися з публічною офертою, положенням про конфіденційність і погоджуєтеся з використанням файлів cookie.
Прийняти
Детальніше →