044499 55 55
з 9:00 до 21:00 (без вихідних)
Мої бажання
Кошик

Від А до Я: всі букви золотого алфавіту

Буква - це просто символ? А може вона має прихований сенс чи таємну силу? У дитинстві здається, що за стрункими рядами букв ховається все найцікавіше і незвідане, але чим старшими стаємо, тим менше замислюємося про призначення букв. Вони усюди - на сторінках книг і газет, на екранах комп'ютерів і мобільних телефонів. І за всім цим ми перестали помічати красу і унікальність древніх знаків, їх вплив на наше життя, темперамент і навіть настрій. Але справжній художник навіть в повсякденному зможе знайти витонченість і красу, і передати її в своїх творах.

Золотий кулон-буква з діамантами

Майстри ювелірної справи - не виняток, варто тільки подивитися на чудові кулони-букви, які язик не повернеться назвати просто милими дрібничками. Кожна золота буква має свій характер - м'який або суворий, легковажний або серйозний. Але всі вони, без сумніву, дарують своїм власникам можливість показати притаманну їм індивідуальність і смак.

Що в імені тобі моєму?

Ім'я, яке дали Вам батьки при народженні, не менше відповідальне за долю, ніж знак зодіаку, під яким Ви народилися. Практично завжди кулон-буква обирається відповідно до великої літери імені, і це не випадково - вважається, що саме вона визначає долю людини, її успішність у справах і любові.

Наприклад, буква, А - це символ початку, прагнення до комфорту на духовному і фізичному рівні. Люди, чиє ім'я починається з букви А, люблять починати нові справи, а ось з їх логічним завершенням у них виникають труднощі, оскільки увага перемикається на чергову задачу.

Золотий кулон-буква з фіанітами

Буква Б означає добробут, як в матеріальному, так і в соціальному плані. В - дає розкритися творчим здібностям особистості. Г - означає спрагу знань, сумлінне виконання всіх доручених справ.

Кожна буква має свій власний секрет, відкрити який Вам допоможуть золоті кулони. При створенні подібних коштовностей майстри намагаються передати їх значення за допомогою форми і декору, при цьому зберігаючи універсальність і доступність ювелірних прикрас.

Кулони-букви - ідеальний подарунок з будь-якого приводу

Кулони-букви значно спрощують вибір подарунку, незалежно від того, кому Ви його вибираєте і з якого приводу збираєтеся презентувати. Під час вибору у подарунок золотого кулону у вигляді букви потрібно знати тільки те, як звуть його майбутнього володаря. Ось чому для справжніх романтиків буква-кулон може означати тільки одне - Його або Її ім'я, виконане в золоті, що передає всю гаму емоцій і почуттів, надію на взаємність і побажання щастя.

У Вашої обраниці вже є такий кулон? Подаруйте їй золоту літеру, що символізує Ваше ім'я. Два кулони, переплетені на одному ланцюжку, стануть відображенням пов'язаних між собою доль. Така підвіска - унікальна, особиста. Тому ймовірність, що Ви її побачите на ще комусь, мінімальна.

Золотий кулон-буква і фіанітами

Кулон у вигляді букви - досить демократична прикраса. Її можна носити з будь-яким костюмом, діловим або вечірнім. Вплетені в класичний кулон додаткові декоративні елементи - завитки, листя, квіти, надають йому ще більшу елегантність і шарм. Чим більше дорогоцінних каменів (діамантів) в інкрустації кулона, тим яскравіше засяють очі тієї, кому він призначений.

Незважаючи на те, що кулони традиційно вважаються жіночими коштовностями, для чоловіка можна вибрати букву, виконану в більш аскетичному, брутальному стилі. Чіткі лінії, відсутність зайвих деталей - ось точний образ по-справжньому чоловічої прикраси.

Кому б не призначався золотий кулон-буква, він буде служити надійним оберегом, захищаючи від впливу чужих негативних думок. Улюблена прикраса може стати справжнім помічником в справах, потрібно тільки в неї вірити і носити із задоволенням.

Сookies
Продовжуючи користуватися сайтом diamant.ua ви підтверджуєте, що ознайомилися з публічною офертою, положенням про конфіденційність і погоджуєтеся з використанням файлів cookie.
Прийняти
Детальніше →