044499 55 55
з 9:00 до 21:00 (без вихідних)
Мої бажання
Кошик

Загубити, зламати або знайти сережку: про що говорять прикмети

Загубити улюблені сережки – це завжди неприємність. Але пращурі казали, що не варто себе цим накручувати. Бо прикмета це добра і віщує молодим дівчатам позитивні зміни в житті.
Загубити, зламати або знайти сережку: про що говорять прикмети

Зміст:

  1. Загубити сережку: що означає ця прикмета?
  2. Впустити сережку: що означає?
  3. До чого сниться втрата сережки
  4. Знайти сережку чи сережки: що означає?
  5. Зламалася сережка: що кажуть прикмети?
  6. Що означає втратити сережку уві сні?

Здавна наші предки вірили в те, що кожен предмет має власну душу. Це стосується і прикрас. Вироби із золота/срібла при тривалому носінні стають своєрідним щитом для свого власника. Вони перебирають на себе весь зовнішній негатив. Якщо раптом якась річ дивно поводилась(губилася, билася, ламалася) - це вважалося певною пересторогою. Таким чином, зовнішні сили нібито намагалися людину про щось попередити.

Як кажуть езотерики, у деяких випадках річ може взяти на себе все погане, тому не варто дуже засмучуватися через її втрату чи поломку. Навпаки, це може означати, що попереду на вас чекають приємні зміни.

Що говорять прикмети про втрату, поломку, зникнення сережок? Чи варто це трактувати як погану ознаку? Чи все так однозначно у таких снах? Про це і не лише читайте у новій статті від ЮК.

Читайте також: До чого сняться золото та ювелірні прикраси: розбір дорогоцінних снів

Загубити сережку: що означає ця прикмета?

Загубити сережку: що означає ця прикмета?

"Знайдеш там, де втратиш". Саме так у давнину трактували втрату однієї сережки чи пари. Сам факт втрати, безперечно, неприємність. Але пращури вірили в те, що для молодої дівчини це був добрий знак. Він передвіщав, що незабаром вона зустріне коханого. Те саме стосувалося і розлучених жінок. Загубити золоту сережку - знак скорого одруження, а срібну - початок серйозних стосунків. Якщо дівчина загубила сережку з біжутерії, то на неї чекають круті повороти долі.

А от якщо жінка одружена або вже у стосунках, то прикмета має для неї дещо інше значення. Втрата сережки загрожує заміжній жінці не тільки розлукою з чоловіком, але й одночасно може стати передвістю нової зустрічі на стороні.

Якщо загублена прикраса знайшлася, прикмета все одно здійсниться, але чоловік не затримується надовго у вашому житті.

А ось для чоловіка втрата сережки – це негативний знак. Він віщує йому фінансові проблеми і невдачу у справах.

З лівого чи правого вуха

З лівого чи правого вуха

Втрата сережки з правого вуха означає, що найближчим часом дівчину чекає приємна зустріч із важливою людиною у її житті.

Якщо ви втрачаєте сережки з лівої мочки, є висока ймовірність заміжжя цього року. Буває і так, що дівчина, яка не перебуває у стосунках, після втрати сережки знайомиться з молодим чоловіком і протягом кількох місяців несподівано змінює сімейний статус.

Золота або срібна

Золото – енергетичний провідник, трансформатор, який зберігає ваш енергетичний відбиток. Він відчувається як особливий присмак, енергія з її особливими вібраціями. Золота прикраса накопичує ваш емоційний стан, а також здатна забирати із собою всю погану енергетику. Тому наші пращури часто говорили, що “із золотом і горе втрачають”. Втрата золотої сережки з правого вуха може передвіщати конфлікти в сім'ї, а з лівого - зустріч нового кохання.

Втрата срібної прикраси попереджає вас про небезпеку. Швидше за все, у вас багато недоброзичливців в близькому оточенні.

Впустити сережку: що означає?

Якщо у вас раптом випала сережка з вуха, це не є провісником якихось неприємних подій. Це означає, що незабаром ви отримаєте звістку. Якщо прикраса випала з правої мочки, новини потішать вас, а ось з лівої - можуть бути для вас неприємними.

На Сході, якщо сережка постійно розстібається, це вказує на те, що вашим близьким не вистачає вашої уваги. Якщо це права сережка, то вам слід бути більш уважною до свого чоловіка. Слід менше приділяти часу роботі. А от якщо ліва – до вагітності чи до клопоту з дітьми.

До чого сниться втрата сережки

До чого сниться втрата сережки

Тлумачі сновидінь обережні з інтерпретаціями. За їхніми словами, у снах значення має кожна деталь: яка прикраса вам наснилася, з якого металу, з яким камінням. Адже не завжди дорогоцінні сни – провісники добрих звісток.

Втрата сережок уві сні – тривожний дзвіночок до того, що вам слід подбати про безпеку свого майна. Хтось спробує ввести вас в оману, надати неправдиву інформацію.

Втрата маленької сережки із правого вуха має позитивне тлумачення. Незважаючи на всі перешкоди і неприємності, ви досягнете успіхів.

Якщо уві сні ви помітили зникнення лівої сережки, це означає, що наяву вам доведеться боротися із суперником за отримання бажаного.

Втрата срібних сережок віщує фінансові складнощі. Сон про крадіжку виробів із камінням - ризик втратити роботу. А ось сон, у якому ви втрачаєте сережку у водоймі, віщує підвищення по службі.

Купувати золоту обновку і відразу її втрачати — до довгоочікуваної подорожі чи відпустки.

Знайти сережку чи сережки: що означає?

Знайти сережку чи сережки: що означає?

Знайти сережку на вулиці — прикмета, яка віщує добрі звістки. Це щасливий знак, але залишати собі прикрасу не варто. Коштовності накопичують енергетику, у тому числі негативну. Особливо це стосується золота та прикрас з натуральним камінням. Краще повернути втрачений виріб, або залишити його чекати свого власника.

Наші пращури вважали, що якщо золота сережка знайдена дівчиною, то в її житті незабаром відбудеться важлива зустріч. Якщо знахідка зустрілася на шляху у заміжньої жінки - це до вагітності. Якщо сережу знайшов чоловік, незабаром він вирушить у подорож, яка принесе йому процвітання у роботі.

Читайте також: Весільні прикмети та забобони: що слід знати молодятам

Зламалася сережка: що кажуть прикмети?

Здавна сережки вважалися не тільки прикрасою. Вони також виконували функцію оберегу. Якщо зламалася сережка, це віщувало важливі зміни у майбутньому. Можливо, ви дізнаєтеся якусь таємницю, розпізнаєте брехню і не будете ошукані.

Що означає втратити сережку уві сні?

Кожен сонник трактує прикраси уві сні по-своєму та розставляє свої акценти. Але загальні тенденції можна виділити. Особливо важливими є деталі. Вони дозволяють точніше визначити значення сновидіння.

За сонником Міллера

Втрату сережок сонник Міллера пов'язує із позитивними змінами у житті. Виріб із срібла віщує популярність та увагу протилежної статі, а із золота – вдале придбання.

Виняток лише один: сон-пересторога, якщо прикрасу уві сні зірвали з вуха грабіжники.

За сонником Ванги

За сонником Ванги втрата сережки уві сні — до сварки, дрібних негараздів із родичами, коханою людиною.

Якщо сновидець точно пам'ятає, що втрачений виріб був золотим, то на нього чекають фінансові труднощі. Щоправда, відповідальність за ці неприємності, на думку віщунки, будуть не на вас, а на сторонній людині.

Що означає втратити сережку уві сні?

За сонником Цвєткова

Відповідно до сонника Цвєткова, сни про втрату сережок мають негативне значення. Вони передвіщають сімейні сварки через необдумані вчинки. Втрата коштовності — жіноче сновидіння, і якщо воно сниться чоловікові, то в його амурних справах щось пішло не так. Для чоловіка пошуки сережок уві сні – до проблем у стосунках з коханою. Аби нівелювати ризик розриву чи зради, Цвєтков рекомендує почати приділяти дружині/дівчині більше уваги.

Сookies
Продовжуючи користуватися сайтом diamant.ua ви підтверджуєте, що ознайомилися з публічною офертою, положенням про конфіденційність і погоджуєтеся з використанням файлів cookie.
Прийняти
Детальніше →