044499 55 55
з 9:00 до 21:00 (без вихідних)
Мої бажання
Кошик

Правило шпильки

Правило шпильки. Частина 1.

Якщо Ви думаєте, що зараз вже ніхто не носить золоті шпильки, то глибоко помиляєтеся. Вони, може і не володіють такою популярністю, як інші ювелірні аксесуари, але саме за це їх цінують ті, кому важлива індивідуальність стилю, а не сліпе слідування за модою.

Золота шпилька 585 проби

Ви вже давно задивлялися на шпильки з золота, але навіть не уявляєте собі, з чим і, головне, як їх потрібно носити? Після прочитання цієї статті Ви просто не зможете відмовити собі в задоволенні купити цю маленьку, але дуже красиву прикрасу - правильне володіння допоможе Вам поставити себе ще на одну сходинку вище, додасть образу елегантності і аристократичності.

Краватка на вістрі шпильки

Багато чоловіків постійно носять ділові костюми і надягаючи їх виключно в особливих випадках навіть не чули про такий аксесуар, як шпилька. Для них більш звичні затискачі для краватки, що надійно утримують її у вертикальному положенні.

Булавка з золота двох кольорів

Невелика шпилька з золота поєднує краватку до сорочки таким чином, що зовні залишається тільки її декоративна головка. Краватка завжди буде виглядати ідеально - золота шпилька не змінить свого положення і не загубиться навіть при активному русі її володаря. Вістря шпильки, щоб уникнути травм і для забезпечення її збереження закривається гладким ковпачком.

Перші чоловічі шпильки для притримування шарфів, шийних хусток і краваток з'явилися на початку 19 століття, і користувалися ними виключно представники вищих класів. Природно, що подібні шпильки виготовлялися виключно з благородних металів та інкрустувалися дорогоцінними каменями. Пізніше, завдяки масовому виробництву шпильок з більш доступних матеріалів, вони стали поширені і в середньому класі. Але до сих пір золоті шпильки вважаються приналежністю еліти - їх носять люди, які знають сенс у прикрасах.

Золота шпилька жовто-білого кольору

Головне правило вибору краваткової прикраси - її гармонійне поєднання з іншими деталями гардеробу. Тільки уявіть, як безглуздо буде виглядати на краватці в смужку шпилька з закругленими лініями декору. Для яскравої фантазійної краватки краще придбати більш скромну шпильку, що не вносить дисонанс в загальний малюнок. А ось строгу однотонну краватку можна доповнити шпилькою цікавого дизайну, природно, з урахуванням дрес-коду. Погодьтеся, прикраса у вигляді метелика буде зовсім недоречно в офісі, а ось на неформальній зустрічі або творчому вечорі така золота шпилька зробить про Вас гідне враження, як про людину, що не боїться експериментів і несподіваних рішень.

Шпильку можна носити як завгодно - і трохи нижче, і трохи вище гудзиків піджака. Деякі типи шпильок призначені для кріплення просто у вузол краватки. Важливо, щоб шпилька розмістилася посередині краватки, не зміщуючись в ту чи іншу сторону, при цьому на краватці не повинно утворюватися ніяких складок і заломів. І, звичайно, надягаючи шпильку, Ви повинні відмовитися від затискача - одноразово на краватці не може перебувати більше однієї прикраси.

Булавка з золота з фіанітамі

Вибирати шпильку для краватки потрібно дуже уважно - її вістря повинне бути максимально гострим, а поверхня «ніжки» бездоганно гладкою. Тільки так Ви можете гарантувати відсутність пошкоджень на шовковій тканині краватки.

Правило шпильки. Частина 2.

У тому, що стосується носіння золотих шпильок, жінкам пощастило набагато більше, як втім і з усім, що відноситься до прикрас. Асортимент жіночих ювелірних шпильок набагато ширший, різноманітніші і способи їх носіння - тут немає жодних законів і стереотипів. Вибір жінкою золотої шпильки ґрунтується виключно на внутрішньому почутті прекрасного, асоціаціях, що викликаються цими ювелірними аксесуарами, і особистому стилі.

Дамські шпильки - свіжо, розкуто, розкішно

Величезна кількість золотих шпильок з переваги може перетворитися на недолік, якщо Ви не впевнені, яка саме прикраса Вам потрібна. Ви можете годинами простоювати біля вітрин ювелірного магазину чи гортати інтернет-каталоги, так і не зумівши зупинитися на чомусь одному. Ще б пак, хіба можна вибрати єдину золоту шпильку з сотень витончених, ефектних і неймовірно красивих прикрас?

Золота шпилька з метеликом

Можна, якщо Ви вибудуєте власну систему правил вибору, що визначають стиль прикрас щодо конкретних заходів, на які Ви будете їх «вигулювати». Офісний дрес-код передбачає наявність найпростіших прикрас, які не викликають надмірного інтересу. Діловий костюм оптимально доповнить проста золота шпилька без вигадливих декоративних елементів.

Неформальні ділові переговори або корпоративне свято знімають з прикрас найсуворіші обмеження. В цьому випадку найкраще підійде елегантна шпилька складної форми без вставок або з невеликими коштовними каменями. Святковий вечір - прекрасний привід для купівлі більш масивної шпильки з кольоровими вставками, лише саме вбрання повинно бути пошито з матової або атласної тканини без використання блискіток і паєток.

Від того, яку шпильку Ви виберете, буде залежати весь образ. Симпатична золота шпилька з різнокольоровими фіанітів розповість про ніжну і романтичною натуру, діаманти повідають всім про високий статус і чудовий смак. Шпильки з перлами вибирають тільки дуже впевнені в собі жінки, оскільки вони підсилює і хороші, і погані риси характеру.

Золота шпилька 585 проби

До речі, для жінок, що регулярно беруть участь в офіційних державних заходах, ми можемо порадити чоловічі шпильки для краваток із зображеннями державного герба або прапора. Природно, місцем їх розташування буде слугувати не краватка, а лацкан піджаку або відкладний комір блузки.

Пам'ятайте, шпильку можна поєднувати з намистом і кольє, одягом яскравих і строкатих забарвлень. Вона просто загубиться на різнобарвному тлі, тому шпилька - це прикраса для однотонного образу, бажано, глибоких насичених тонів - темно-синього, вишнево-червоного, смарагдово-зеленого і, звичайно ж, чорного. Якого б кольору не був Ваш одяг, золота шпилька зробить його більш «живим» - недарма шпильки повернулися в моду, як тільки на подіумах з'явився одяг всіх відтінків сірого. Цей тьмяний колір виявився відмінним супутником для шпильок із золота.

Золота шпилька - здебільшого денний аксесуар, що надає вигляду жінки ніжність і чарівність. Для вечірнього виходу все ж краще одягти золоті кольє, намиста, великі брошки, а шпильку із золота закріпити на модній сумці або скріпити нею кінці палантини. Так вона не приверне на себе занадто багато уваги, одночасно доповнивши загальний вигляд розкішної жінки.

Сookies
Продовжуючи користуватися сайтом diamant.ua ви підтверджуєте, що ознайомилися з публічною офертою, положенням про конфіденційність і погоджуєтеся з використанням файлів cookie.
Прийняти
Детальніше →