044499 55 55
з 9:00 до 21:00 (без вихідних)
Мої бажання
Кошик

Вибираємо ланцюжок - срібло чи золото?

Ланцюжок, мабуть, найбільш космополітична прикраса, яку носять і жінки, і чоловіки, і навіть діти. Вона є ідеальним супутником для ділового костюму і вечірнього вбрання, повсякденного та святкового одягу. Їх виготовляють зі сталі, срібла і золота. Але, якщо сталеві ланцюжки - прерогатива сильної половини людства, то прикраси із благородних металів підходять абсолютно всім.

Золотий ланцюжок

Віддаєте перевагу виключно золотим прикрасам? Тоді перед Вами не стоїть жодного вибору щодо матеріалу, з якого виготовлений ​​ланцюжок. Потрібно лише акуратно підібрати колір золота, щоб ланцюжок гармоніював з іншими коштовностями - сережками, браслетами, каблучками. Навіть найменше відхилення у відтінку порушує ювелірну симфонію, тому на примірку обов'язково візьміть із собою ті вироби із золота, які повинні «звучати» з ланцюжком в унісон.

Але що ж робити тим, хто ще не визначився, який ланцюжок купити - золотий або срібний? Погодьтеся, буває і так, що переваги змінюються, іноді досить-таки різко. Ще буквально вчора дівчина, що не знімала золота вирішує стати більш загадковою і таємничою за допомогою срібних прикрас. А молодий чоловік, що до цього постійно носив ланцюжок зі срібла, прибирає його заради статусного золотого виробу.

При виборі ланцюжка радимо звернути увагу на переваги та недоліки того чи іншого металу, визначитися з іншими прикрасами і прийняти зважене рішення.

Срібна магія

Срібло приносить удачу енергійним, емоційним людям. Цей місячний метал відрізняється легкістю, холодним блиском. Срібло володіє більшою твердістю, ніж золото, але це не заважає йому добре піддаватися обробленню і поліруванню. Воно очищає, лікує, заспокоює і прикрашає. Всі срібні ланцюжки мають один і той же колір, на відміну від золотих, переливаються на вітринах різними відтінками - від перламутрово-білого до лимонно-жовтого і червоного.

Ланцюжок з білого золота

Недолік у срібла всього один, але аж надто явний. Згодом воно темніє, окислюючись під впливом вологого повітря і шкірних виділень. Кажуть, що особливо швидко срібло втрачає свій блиск, якщо його власник перебуває у стресовому стані або хворіє. На щастя, срібло без проблем можна очистити навіть в домашніх умовах - для цього досить використовувати спеціальну рідину або нашатир, розведений з водою в пропорції 1 до 10.

Срібні ланцюжки органічно виглядають з будь-яким відтінком шкіри, на відміну від золота, що відкриває всі недоліки декольте. Асортимент ланцюжків зі срібла так само великий, а їх вартість дозволяє придбати будь-яку кількість прикрас.

«Золоті» переваги

Золотий ланцюжок - це благородство, достаток і високий соціальний статус його власника. Купити золотий ланцюжок - значить подарувати собі талісман, який допомагає подолати труднощі, впоратися з комплексами, відчути всю глибину свого «Я». Більш того, ця прикраса має заспокійливу дію, знімає роздратування і втому, нормалізує сильне серцебиття і тиск.

Ланцюжок з білого і червоного золота

Золото набагато більш стійке до зовнішніх впливів, воно практично не окислюється і багато років зберігає свій первісний блиск. Неймовірно пластичне, золото легко піддається рукам майстра-ювеліра, дозволяючи створювати незвичайні плетіння. Саме золотий ланцюжок - найкращий варіант для урочистого виходу, він чудово доповнює одяг із дорогих тканин. Лише одна причина відгороджує нас від придбання одразу декількох розкішних у своїй красі ланцюжків - їх висока ціна.

Під час вибору ланцюжку керуйтеся внутрішніми відчуттями і власним смаком, а не думкою оточуючих. Тільки в цьому випадку Ви будете носити його із задоволенням і гордістю. А з якого дорогоцінного металу виконаний Ваш ланцюжок?

Сookies
Продовжуючи користуватися сайтом diamant.ua ви підтверджуєте, що ознайомилися з публічною офертою, положенням про конфіденційність і погоджуєтеся з використанням файлів cookie.
Прийняти
Детальніше →