044499 55 55
з 9:00 до 21:00 (без вихідних)
Мої бажання
Кошик

На день народження даруємо золото

З 1 до 28 лютого всі покупці золотих прикрас в шоу-румі Ювелірної Карти в Житомирі гарантовано отримають приємні подарунки
На день народження даруємо золото

Магазин «Ювелірної Карти» в Житомирі роздає подарунки

Яскраве свято запам'ятовується. А золоте свято на честь дня народження, яке триває місяць - не забудеться. Адже на цьому святі подарунки роздає іменинник. Таке можливо тільки в мережі «Ювелірна Карта».

З 1 до 28 лютого 2019 року всі покупці золотих прикрас в шоу-румі «Ювелірної Карти» в Житомирі, на вулиці Небесної Сотні 7/20 гарантовано отримають* приємні подарунки на честь дня народження магазину.

Незалежно від суми покупки, за кожну куплену золоту прикрасу, консультант запропонує Вам вибрати одну лотерейну картку зі скретч-покриттям. Під захисним шаром Ви і знайдете один із наших призів.

Серед презентів Вас чекає: золото, подарункові сертифікати та інші сюрпризи.

Цінна порада: більше покупок - більше подарунків.

Святкуйте разом із ЮК!

* Під виграшем мається на увазі покупка товару за 1,00 гривню у магазині-учаснику акції. Кількість призів може бути обмежена.

Сookies
Продовжуючи користуватися сайтом diamant.ua ви підтверджуєте, що ознайомилися з публічною офертою, положенням про конфіденційність і погоджуєтеся з використанням файлів cookie.
Прийняти
Детальніше →