044499 55 55
з 9:00 до 21:00 (без вихідних)
Мої бажання
Кошик

Найвигідніший спосіб продати прикраси

Усі комісійні вироби приймаються і продаються у столичному магазині на вулиці Велика Васильківська, 16.

Лише ми цінуємо коштовності як витвір ювелірного мистецтва, а не як золотий лом

«Ювелірна Карта» - один із перших українських ювелірних домів, який почав приймати золоті вироби і реалізовувати їх на комісійних умовах. Ми допоможемо Вам вигідно продати золоті прикраси із діамантами та іншими дорогоцінними і напівдоргоцінними каменями.

Всеукраїнська мережа ювелірних магазинів «Ювелірна Карта» почала відроджувати традицію комісійних послуг на ринку коштовностей і створила сервіс «Прикраси на комісію». Це - надійніше, ніж через сайти приватних оголошень, швидше, ніж через соціальні мережі і в рази вигідніше, ніж через ломбардні відділення.

Продавайте і купуйте золоті прикраси з вигодою для гаманця і серця: нова послуга від «Ювелірної Карти» допоможе Вам у цьому!

Щоб оцінити зручність комісійної реалізації і купівлі золотих прикрас у шоу-румі «Ювелірна Карта» на Великій Васильківській, 16, знайте:

  • Для нас кожен золотий виріб - справжній витвір мистецтва. Ми цінуємо і дбайливо ставимося до Ваших прикрас, які зовсім скоро, знайдуть своїх нових щасливих власників. Віддаючи коштовності на реалізацію, будьте впевнені, що вони знаходяться у надійних руках. А купуючи комісійні прикраси, пам'ятайте, що ми пропонуємо Вам лише актуальні і справжні вироби, які пройшли експертизу, що підтверджується документально.
     
  • Ми приймаємо на комісію золоті вироби із діамантами, а також з дорогоцінними та напівдорогоцінними каменями і підписуємо з клієнтом договір терміном 120 днів.
     
  • Щоб віддати коштовність на реалізацію, окрім самого виробу у клієнта повинен бути паспорт громадянина України та документи на прикрасу. Для ювелірних виробів із діамантами, вагою понад 0,29 карата або іншими напівдорогоцінними і дорогоцінними каменями, до прикраси має додаватися висновок Гемологічного Центру України за результатами атестації або експертизи каменів. Для прикрас із діамантами, вагою до 0,29 карата - висновок не обов'язковий.
     
  • Розмір комісії ЮК, у випадку реалізації коштовності, становить 20% від ціни золотого виробу. Покупець комісійної коштовності оплачує лише вартість самої прикраси.
     
  • Якщо термін дії договору закінчився, а прикраса не продана, Ви можете забрати виріб або укласти з нами новий договір.

Усі комісійні вироби приймаються і продаються у столичному магазині на вулиці Велика Васильківська, 16. Окрім того, всі золоті прикраси представлені на сайті інтернет-магазину ЮК. Відповідно, шансів вигідно реалізувати золотий виріб із дорогоцінними каменями вдвічі більше! Більше корисної інформації про послугу можна прочитати на цій сторінці.

Сookies
Продовжуючи користуватися сайтом diamant.ua ви підтверджуєте, що ознайомилися з публічною офертою, положенням про конфіденційність і погоджуєтеся з використанням файлів cookie.
Прийняти
Детальніше →