044499 55 55
з 9:00 до 21:00 (без вихідних)
Мої бажання
Кошик

Flash Sale у шоу-румах мережі

З 7 до 9 серпня, мережа Ювелірна Карта потішать відвідувачів оффлайн-акції Flash Sale спеціальним асортиментом золотих прикрас за мінімальними цінами.

Акція Flash Sale відбудеться в оффлайн-магазинах Ювелірної Карти

Приміряти золоті прикраси з цінником від 650 гривень за грам золота - це не казкова мрія, а ювелірна реальність. І відчути її Ви зможете зовсім скоро.

З 7 до 9 серпня, деякі шоу-руми всеукраїнської мережі ювелірних магазинів Ювелірна Карта потішать відвідувачів гучної оффлайн-акції Flash Sale спеціальним асортиментом золотих прикрас за мінімальними цінами.

Три сотні золотих коштовностей за ціною від 650 до 750 гривень за грам золота 585 проби будуть представлені у магазинах Києва на вулиці Великій Васильківській, 16; проспекті Миру 2/3; вулиці Маршала Тимошенко, 21 і в Житомирі, у шоу-румі на вулиці Небесної Сотні 7/20

Чому варто особисто зазирнути у ці магазини під час проведення оффлайн-акції Flash Sale? Через суперпривабливу ​​ціну, яка стартує всього лише від 650 гривень, ми навмисно не представили акційний асортимент на сайті нашого інтернет-магазину. Таким чином, у Вас буде прекрасна можливість особисто оцінити наші супервигоди у зручному форматі Flash Sale!

Вдалого Вам золотого шопінгу! До зустрічі на розпродажі!

* Асортимент золотих прикрас, представлених на розпродажі - обмежений. Покупку акційних прикрас можна зробити лише під час особистого візиті в один із магазинів-учасників. Пересилання акційного асортименту в інші магазини мережі, а також відправка службою кур'єрської доставки - не здійснюються.
 

Сookies
Продовжуючи користуватися сайтом diamant.ua ви підтверджуєте, що ознайомилися з публічною офертою, положенням про конфіденційність і погоджуєтеся з використанням файлів cookie.
Прийняти
Детальніше →