044499 55 55
з 9:00 до 21:00 (без вихідних)
Мої бажання
Кошик

Золота Love Story

Мережа Ювелірна Карта дарує безкоштовну фотосесію усім покупцям ювелірних прикрас у київському шоу-румі на Великій Васильківській, 16

Насолоджуйтесь процесом

Ми завжди так сконцентровані на підготовці до свята, що за усіма турботами часто забуваємо насолоджуватися самим процесом. Ми в мережі ювелірних магазинів «Ювелірна Карта» вирішили виправити цей недолік і організувати для наших клієнтів безкоштовну фотосесію на честь Дня усіх закоханих.

Концентруйтеся на коханні

Отримати безкоштовну фотосесію від «Ювелірної Карти» на честь Дня святого Валентина дуже просто. Для цього зробіть покупку золотих прикрас на будь-яку суму у київському шоу-румі ЮК на Великій Васильківській, 16 у період з 12 по 14 лютого, з 14.00 до 20.00.

Приходьте разом!

Стати учасником фотосесії може як один клієнт, так і пара або навіть ціла сім'я! Усі фотографії Ви можете безкоштовно забрати одразу ж після фотосету.

Концентруйтеся на головному - концентруйтеся на коханні! «Ювелірна Карта» знає як Вам в цьому допомогти!

Сookies
Продовжуючи користуватися сайтом diamant.ua ви підтверджуєте, що ознайомилися з публічною офертою, положенням про конфіденційність і погоджуєтеся з використанням файлів cookie.
Прийняти
Детальніше →