044499 55 55
з 9:00 до 21:00 (без вихідних)
Мої бажання
Кошик

Дякуємо за те, що з нами!

Відчуваючи задоволення і вдячність, говоримо: "Дякуємо" всім нашим клієнтам.
Дякуємо за те, що з нами!

Присвячується друзям мережі «Ювелірна Карта»

Зимові свята та довгі вихідні подарували можливість попрощатися з 2018-м і побудувати плани на цей рік. Хтось придивляється до нової роботи, хтось - до нової дієті. Ми ж, відчуваючи задоволення і вдячність, підводимо фінальні підсумки 2018-го. Тому у Міжнародний день «Спасибі» дякуємо Вам за те, що Ви з нами!

Дякуємо за те, що з Вашою допомогою Ювелірна Карта стала Найкращою ювелірною мережею у 2018 році за версією Української народної премії.

Дякуємо за те, що дружите з нами у соціальних мережах. Сторінка Ювелірної Карти в Facebook налічує вже понад 31 500 друзів!

Дякуємо за те, що читаєте наші email, де ми збираємо лише найвигідніші пропозиції. Вже понад 16 000 підписників ЮК дізнаються про актуальні новини мережі завдяки пошті. І ніякого спаму.

Дякуємо за те, що довіряєте нашій Програмі лояльності. Саме для Вашої вигоди ми створюємо спеціальні пропозиції. Знижки, які іноді сягають понад 60% завжди чекають на кожного із 160 000 учасників нашої Програми лояльності.

Дякуємо що ви з нами! Своєю лояльністю Ви даєте нам сили піклуватися про те, щоб Ваш вибір завжди був виправданий, приємний і вигідний!

Насолоджуйтесь прикрасами зараз - оплачуйте потім

Ювелірна Карта разом з послугою «Оплата Частинами» від ПриватБанку пропонує придбати золоті прикраси, зробивши в якості першого платежу лише чверть ціни. А залишок суми, без відсотків і прихованих комісій, Ви можете оплатити протягом трьох наступних місяців.

Продавайте і купуйте золоті прикраси з вигодою для гаманця і серця

Всеукраїнська мережа ювелірних магазинів «Ювелірна Карта» відродили зручну та вигідну практику комісійного продажу коштовностей і створила сервіс «Прикраси на комісію». Це - надійніше, ніж через сайти приватних оголошень і вигідніше, ніж через ломбардні відділення.

Дякуємо, що ви з нами!

Сookies
Продовжуючи користуватися сайтом diamant.ua ви підтверджуєте, що ознайомилися з публічною офертою, положенням про конфіденційність і погоджуєтеся з використанням файлів cookie.
Прийняти
Детальніше →