044499 55 55
з 9:00 до 21:00 (без вихідних)
Мої бажання
Кошик

Ювелірна Карта скоро відкриється у ТРЦ Lavina!

Всеукраїнська мережа Ювелірна Карта відкриває ще один магазин в столиці - в ТРЦ Lavina

ЮК переїжджає у саме серце київського торгово-розважального центру Lavina, що на Берковецькій, 6Д

Всеукраїнська мережа Ювелірна Карта відкриває ще один магазин у столиці. А територія ТРЦ Lavina, поблизу фонтану і парку атракціонів стала ідеальним місцем для цього.

Нам потрібно зовсім небагато часу, щоб на новому місці засяяти у всій красі. Тому, із 24 вересня магазин ЮК на Вишгородській, 56/2 закривається і починає свій переїзд у ТРЦ Lavina. До переїзду у ТРЦ Lavina готується і шоу-рум Ювелірної Карти на Маршала Тимошенка, 21. Цей магазин буде закритий до 1 жовтня.

А головний мегамолл України - ТРЦ Lavina засяє золотими фарбами разом із ЮК вже 1 жовтня.

Саме в цей день ми відкриємо для всіх поціновувачів золотих прикрас прилавки свого ювелірного острову, подарувавши першим покупцям прикрас приємні сюрпризи!

У нашому новому "острівці" буде представлений ще більший асортимент ювелірних виробів, а завдяки нашому зручному розташуванню поруч із парком розваг "Galaxy" і великим фуд-кортом, Ваш шопінг буде воістину ідеальним. Поповнюйте Ваш золотий гардероб, розважайтеся і відпочивайте разом із родиною!

Нових Вам вражень і покупок у новому магазині ЮК!

Сookies
Продовжуючи користуватися сайтом diamant.ua ви підтверджуєте, що ознайомилися з публічною офертою, положенням про конфіденційність і погоджуєтеся з використанням файлів cookie.
Прийняти
Детальніше →