044499 55 55
з 9:00 до 21:00 (без вихідних)
Мої бажання
Кошик

Ювелірна Карта в ТРЦ Ocean Plaza

Наш новий магазин в ТРЦ Ocean Plaza вже з 8 жовтня презентує для Вас великий асортимент золотих коштовностей.

8 жовтня ЮК відкриває свій київський магазин в торгово-розважальному центрі Ocean Plaza

Робити все для Вашого комфорту. Бути в центрі столиці. Тішити Вас актуальними золотими прикрасами в антуражі красивого місця. Наш новий магазин в ТРЦ Ocean Plaza вже з 8 жовтня презентує для Вас великий асортимент золотих коштовностей і підготує приємні сюрпризи першим клієнтам.

До переїзду в центр Києва, ТРЦ Ocean Plaza готуються одразу три наших столичних магазини на: бульварі Дружби Народів, 25, проспекті Миру, 2/3 і проспекті Голосіївському, 102/1а.

Щоб 8 жовтня продемонструвати Вам всю красу наших ювелірних композицій в ТРЦ Ocean Plaza нам потрібно трохи часу. Саме тому шоу-руми на проспекті Миру, 2/3 і проспекті Голосіївському, 102/1а з 24 вересня зачиняються і починають готуватися до переїзду в Ocean Plaza. Трохи пізніше, 27 вересня закривається і розпочинає підготовку до переїзду магазин на бульварі Дружби Народів, 25.

Чекаємо Вас 8 жовтня в новому шоу-румі Ювелірної Карти в ТРЦ Ocean Plaza і вже готуємо незабутні сюрпризи.

Цієї осені не бійтеся змінюватися разом із ЮК!

Сookies
Продовжуючи користуватися сайтом diamant.ua ви підтверджуєте, що ознайомилися з публічною офертою, положенням про конфіденційність і погоджуєтеся з використанням файлів cookie.
Прийняти
Детальніше →