044499 55 55
з 9:00 до 21:00 (без вихідних)
Мої бажання
Кошик

Нова колекція SYMBOL від Ювелірної Карти

Код національної ідентичності, втілений у коштовному золоті
Нова колекція SYMBOL від Ювелірної Карти

Майстри Ювелірної Карти радо презентують нову колекцію прикрас у стилі української етніки. Колекція носить ім’я SYMBOL і являє собою втілені у золоті традиційні орнаменти та національні символи України.

Колекцію відкриває серія кулонів-оберегів у білому та червоному золоті. В геометричних орнаментах стильних прикрас закодовані сакральні для кожного українця поняття: родина, кохання, добробут, багатство, довголіття, життя, здоров'я, мудрість, радість, удача.

Нова Патріотика від Ювелірної Карти

Ювеліри ЮК, створюючи колекцію, надихалися багатою спадщиною рідного народу, а саме - українською традиційною вишиванкою.

Українська вишивка та її складні геометричні орнаменти несуть важливі смисли, які ми бережемо глибоко у серці. Це не просто естетичні візерунки, а символ національної ідентичності, самобутності та багатої спадщини, що передається з покоління в покоління.

Кожна деталь орнаменту прикрас має свій унікальний сенс та символізм. Складні геометричні візерунки втілюють енергію природи, ілюструють зв'язок з всесвітом, підсилюють віру в родючість та добробут рідного краю.

Орнаментальні символи є ще й своєрідними оберегами. Вважається, що вони захищають власника від негативної енергії, лиха та злих духів. Вишиваний орнамент має силу, яка допомагає зберегти внутрішню незламність та духовну цілісність.

Українські традиційні орнаменти є також способом вираження почуттів та емоцій. Вони розповідають оточуючим про радість, тугу, любов, пам'ять про предків та духовну спадщину нашого роду. Кожна деталь орнаменту створюється з любов'ю, терпінням та майстерністю, що робить її виразним символом національної культури та ідентичності.

Нова колекція від ЮК - SYMBOL

Кожна з прикрас-оберегів комплектується стрічками-шнурками у національних кольорах, що робить покупку чудовим подарунком собі та близьким людям.

Обирайте свій коштовний оберіг з асортименту нової колекції, та чекайте на її поповнення новими золотими прикрасами!

До каталогу

Сookies
Продовжуючи користуватися сайтом diamant.ua ви підтверджуєте, що ознайомилися з публічною офертою, положенням про конфіденційність і погоджуєтеся з використанням файлів cookie.
Прийняти
Детальніше →