044499 55 55
з 9:00 до 21:00 (без вихідних)
Мої бажання
Кошик

Остаточний SALE!

Даруємо супер ціну на обмежений асортимент прикрас: стартуємо від 750 грн/грам!
Остаточний SALE!

Свята промайнули, а січень своїм монотонним ритмом повертає вас до щоденних турбот? Ювелірна Карта поспішає прикрасити робочі будні!

Всім поціновувачам вигідного шопінгу ЮК дарує можливість поповнити ювелірну скриньку за фантастично привабливою ціною!

Ось лише деякі прикраси, які беруть участь в акції:

Шукайте ще більше прикрас в магазинах-учасниках акції, адже не всі акційні ювелірні вироби представлені на нашому сайті.

Ми впевнені, гаряча пропозиція не залишиться без уваги мисливців за вигодою! Через те, що акційний асортимент обмежений 350 прикрасами, варто завітати до наших магазинів вже найближчим часом!

Побачили бажану прикрасу на сайті? Не відкладайте, сплачуйте вартість банківською карткою вже зараз. А якщо ви резервуєте покупку онлайн для подальшої примірки в магазині - строк резерву складатиме лише 2 дні.

Акційні вироби чекають на вас у таких магазинах мережі:

Важливо! Прикраси, що беруть участь в Остаточному розпродажі  не будуть переміщатися в інші магазини мережі ЮК, та можуть бути придбані лише у магазинах-учасниках акції. Будь ласка, враховуйте цю інформацію при оформленні замовлень на сайті.

* Вартість прикраси розраховується як повна вага прикраси зі вставками, помножена на 750 грн. Для виробів із дорогоцінними та напівдорогоцінними вставками до ціни додається вартість вставки.

Подивитися деякі прикраси

Сookies
Продовжуючи користуватися сайтом diamant.ua ви підтверджуєте, що ознайомилися з публічною офертою, положенням про конфіденційність і погоджуєтеся з використанням файлів cookie.
Прийняти
Детальніше →