044499 55 55
з 9:00 до 21:00 (без вихідних)
Мої бажання
Кошик

Онлайн-шопінг без ризиків в ЮК!

Тепер на Diamant.ua доступні покупки післяплатою
Онлайн-шопінг без ризиків в ЮК!

"Не впевнені - не купуйте", - скажуть Вам скептики покупок в інтернеті. Але як викинути з голови вподобану прикрасу, яка так і проситься її приміряти?!

Ювелірна Карта радить не відмовляти собі в маленьких радощах. Адже тепер в інтернет-магазині Diamant.ua знову доступна покупка прикрас післяплатою!

Хочете перестрахуватися і переконатися в якості товару - тоді оплачуйте замовлення не відразу, а після отримання та огляду на пошті.

Якщо прикраса не підійшла з яких-небудь причин, Ви можете відмовитися від покупки. В такому випадку, Вам доведеться сплатити тільки зворотну доставку.

Золоті прикраси ЮК доставляються по Україні в найближче відділення "Нової Пошти". У період карантину вартість доставки і комісія за переказ коштів сплачується покупцем. Дату доставки Ви можете перепитати у менеджера при підтвердженні замовлення.

Післяплата надасть спокій і гарантію того, що Ви отримаєте бажану прикрасу. Ще більше можливостей для вигідного шопінгу і головне - без ризиків для наших клієнтів!

Нагадуємо, в кінці квітня в Україні почали діяти нові правила грошових переказів. Тепер при сумі понад 5000 гривень (без відкриття рахунку) покупець в обов'язковому порядку повинен надати документи, що ідентифікують особу.

Отримуйте тільки приємні емоції від шопінгу разом з ЮК!

В каталог!

Сookies
Продовжуючи користуватися сайтом diamant.ua ви підтверджуєте, що ознайомилися з публічною офертою, положенням про конфіденційність і погоджуєтеся з використанням файлів cookie.
Прийняти
Детальніше →