044499 55 55
з 9:00 до 21:00 (без вихідних)
Мої бажання
Кошик

Відкриття ЮК в SkyMall: обирайте собі подарунок!

Всіх покупців нового магазину чекає розіграш золотих призів
Відкриття ЮК в SkyMall: обирайте собі подарунок!

Ось і відлунали фінальні акорди літа, але не варто піддаватися смутку. Адже зустрічати осінь можна яскраво і з користю для себе коханої. Саме так пропонує Ювелірна Карта і влаштовує осінній розіграш золотих призів. З Вас участь - з нас золоті гостинці й гарний настрій!

Київський магазин ЮК, що на проспекті Маяковського 26, закрився, але ми не стоїмо на місці і продовжуємо розвиватися. У неділю, 1 вересня, наш шоу-рум відкрився в одному з найбільших торгово-розважальних центрів столиці - на 2-му поверсі ТРЦ SkyMall, що на пр-ті Генерала Ватутіна, 2т (вхід 2С).

Заходьте за обновками до нашого магазину в SkyMall  і беріть участь у розіграші* золотих кулонів-брелоків!

Зустрічайте золоту осінь з золотими подарунками

Розіграш золотих кулонів-брелоків вартістю 1000 грн, 2000 грн і 3000 грн буде проводитися за чеками покупців ЮК, виданим в період з 1 по 30 вересня 2019 року.

Для участі в розіграші необхідно:

•    зробити покупку від 1000 грн в магазині ЮК в ТРЦ SkyMall;
•    вибрати приз з аналогічною вартістю в акційному буклеті магазина;
•    вписати номер бажаного призу в спеціальне поле чека (відрізна форма);
•    опустити свій акційний купон в лототрон і чекати результатів.

Магазин ЮК розташований на 2 поверсі ТРЦ SkyMall (м. Київ, пр-т Генерала Ватутіна, 2т).

Переможці будуть обрані методом випадкового відбору, а результати оголошені 1 жовтня на нашому сайті у розділі «Новини».

Експериментуйте зі своїм стилем і насолоджуйтеся неповторним колоритом осені разом з ЮК!

* Під отриманням подарунку мається на увазі можливість придбати його за акційною ціною – 1,00 гривня. Один товарний чек дає право на одну реєстрацію на участь у розіграші.
У разі виграшу, протягом 10 робочих днів з моменту опублікування результатів, переможці повинні звернутися за інформацією про отримання призу до менеджерів інтернет-магазину за телефоном (044) 499-55-55.

 

Сookies
Продовжуючи користуватися сайтом diamant.ua ви підтверджуєте, що ознайомилися з публічною офертою, положенням про конфіденційність і погоджуєтеся з використанням файлів cookie.
Прийняти
Детальніше →