044499 55 55
з 9:00 до 21:00 (без вихідних)
Мої бажання
Кошик

Перемога другий рік поспіль!

Ювелірна Карта - «Краща ювелірна мережа 2019 року»!
Перемога другий рік поспіль!

Ще один рік і ще одна перемога! Ювелірна Карта другий рік поспіль стає кращою мережею ювелірних магазинів за версією Української народної премії*!

Чотири місяці українці обирали лідерів ринку в різних категоріях товарів і послуг. І ось - барабанний дріб - стали відомі фіналісти!

За підсумками голосування найсуворішого і найсправедливішого журі, українських споживачів, наша компанія очолила рейтинг ювелірних мереж 2019 року і увійшла в ТОП-25 кращих магазинів країни.

Ми раді і горді бути першими, адже це є підтвердженням ефективності наших зусиль і високої довіри покупців до нашої мережі!

Нагадаємо, Українська народна премія - щорічний конкурс товарів, послуг і компаній в різних галузях економіки країни. Голосування проводилось з 1 червня по 30 вересня 2019 року на офіційному сайті конкурсу. В цілому було визначено 445 переможців у 24 категоріях. З повним переліком фіналістів ви можете ознайомитися за цим посиланням.

За правилами, кожен бажаючий може проголосувати за свою улюблену торгову марку, але тільки один раз. Переможці визначаються шляхом sms- та інтернет-голосування.

Звичайно, без наших клієнтів, друзів і партнерів ми не досягли б такого результату. Святкуючи перемогу, ми кажемо всім вам: Дякуємо за підтримку і довіру!

Для нас це найбільший стимул розвиватися надалі, удосконалюючи асортимент виробів і якість послуг в інтересах наших клієнтів.

Натхненні перемогою, ми вже активно працюємо над новою колекцією золотих прикрас, на радість вам, аби тримати марку кращої ювелірної мережі 2019 року!

Ми стаємо кращими для вас!

*Мережа ювелірних магазинів Ювелірна Карта™ визнана переможцем у номінації «Мережа ювелірних магазинів 2019 року» за результатами конкурсу «Українська народна премія» в 2019 році.

 

Сookies
Продовжуючи користуватися сайтом diamant.ua ви підтверджуєте, що ознайомилися з публічною офертою, положенням про конфіденційність і погоджуєтеся з використанням файлів cookie.
Прийняти
Детальніше →