044499 55 55
з 9:00 до 21:00 (без вихідних)
Мої бажання
Кошик

Наша ціна сказала: "Так!"

Ціна на обручки в мережі Ювелірна Карта стартує всього лише від 1 188 гривень.

Обручки - від 1 188 гривень

Символ нескінченності, вірності і любові... Знаходити нові прочитання обручки так само цікаво, як і вибирати її. Тонка, тендітна із білого золота, класична з червоного, яскрава із жовтого золота, - ідеальну обручку для ідеальної пари Ви завжди знайдете у мережі «Ювелірна Карта». Ціна на ці прикраси не менш ідеальна - вартість за грам золота усього лише від 900 гривень! А це - до 53% знижки на всі золоті обручки.

53% знижка золото

У мережі «Ювелірна Карта» ціни на символи вічного кохання - обручки, стартують лише від 1 188 гривень.

У далекому 1695 році у Великобританії вперше опублікували шлюбні оголошення. Відбулася ця подія 19 липня. Давайте пофантазуємо і уявімо собі, що вже 20 липня такий собі містер Сміт читав оголошення, яке подала така собі міс Джонс. Дівчина хотіла поєднати своє серце із освіченою молодою людиною не старшою 35 років, без шкідливих звичок, любителем Шекспіра і вівсянки. Вже 21 липня містер Сміт написав міс Джонс, 22 липня молоді люди зустрілися, а 23 - повінчалися. Історію їх знайомства і любові переказують із покоління у покоління, із гордістю демонструючи найголовнішу сімейну реліквію - обручки.

Нинішні історії знайомств, які переростають у заручини і весілля - не менш романтичні. Вони настільки ж красиві і різноманітні, як і обручки від Ювелірної Карти, виконані у: білому, жовтому, червоному золоті або у різних поєднаннях кольорів цього дорогоцінного металу.

обручки від Ювелірної Карти

Вибирайте разом або робіть сюрприз. Довіряйте власному смаку або радьтесь із близькими. Підходьте до вибору з аристократичним спокоєм або із богемними переживаннями. Але завжди очікуйте почути: «Так» на найголовніше у житті запитання. І нехай обручка із діамантами прикрасить відповідь!

Обручка із діамантами прикрасить

Ваше весілля лише видніється на горизонті, але Ви вже на шляху до РАГСу? Тоді для Вас у нас ще додатковий подарунок! Ми підготували знижку на купівлю золотих прикрас у мережі Ювелірна Карта для усіх пар, які ще не розписалися, але вже є щасливими власниками запрошення на розпис у РАГСі. Розмір знижки для Вас буде розраховуватися від зазначеної дати свята.

Яку знижку ми Вам подаруємо? Усе залежить від дати. До прикладу, день, коли Ви розпрощаєтеся із роллю нареченого і нареченої, й станете чоловіком і дружиною - 19 липня 2018 року. Складаємо усі цифри разом: 1+9+7+2+1+8. Отримуємо 28. Це - фінальна гарантована знижка-подарунок у відсотках, яку Ви можете використати, купуючи прикраси із діамантами, сапфірами, рубінами.

Довгоочікуваного Вам «Так» разом із ЮК!

Сookies
Продовжуючи користуватися сайтом diamant.ua ви підтверджуєте, що ознайомилися з публічною офертою, положенням про конфіденційність і погоджуєтеся з використанням файлів cookie.
Прийняти
Детальніше →