044499 55 55
з 9:00 до 21:00 (без вихідних)
Мої бажання
Кошик

Знімаємо стрес - виграємо цінні призи!

Знімаємо стрес - виграємо цінні призи!

Масштабно відсвяткувавши два найромантичніших свята цього року, ми не збираємося сумувати. У наших руках влаштовувати свято кожен день, щоб піднімати вам настрій в ці карантинні будні. Тому вже у вівторок, 31 березня, ми влаштовуємо розіграш призів серед наших покупців лютого та березня!

Вигравайте призи і даруйте коханим позитивні емоції. Адже коли подарунок стає несподіваним сюрпризом - це подвійна радість!

Нагадуємо, що всі офлайн і онлайн* клієнти ЮК, які зробили покупки в лютому-березні 2020 року, автоматично стали учасниками нашого розіграшу подарункових сертифікатів. А ті, хто придбали прикраси ЮК і в лютому, і в березні можуть виграти сертифікати на туристичну подорож!

З огляду на карантинні заходи у зв'язку з пандемією коронавіруса, ми спеціально передбачили тривалий термін дії подарункових сертифікатів на подорож. Ви можете скористатися ними в будь-який момент після зняття туристичних обмежень!

У нашому призовому фонді:

1. Сертифікат на туристичну поїздку номіналом 20 000 грн *;
2. Сертифікат на туристичну поїздку номіналом 10 000 грн *;
3. 20 сертифікатів мережі ЮК, номіналом 1000 грн;
4. 80 сертифікатів мережі ЮК, номіналом 500 грн;
5. 200 сертифікатів мережі ЮК, номіналом 250 грн.

Під час проведення розіграшу, за допомогою генератора випадкових чисел Random.org ми виберемо номери дисконтних карт, щасливі власники яких отримають подарункові сертифікати!

А всіх, хто ще не встиг зробити покупку з використанням дисконтної картки в березні - закликаємо поспішити. Золота обновка, яку буде придбано до 30 березня включно, дасть вам реальні шанси на перемогу!

Радуйте частіше коханих! Адже позитивні емоції не тільки поліпшують настрій, а й зміцнюють наше здоров'я.


* При купівлі прикрас в інтернет-магазині, з використанням дисконтної картки та безготівкової сплати.

Сookies
Продовжуючи користуватися сайтом diamant.ua ви підтверджуєте, що ознайомилися з публічною офертою, положенням про конфіденційність і погоджуєтеся з використанням файлів cookie.
Прийняти
Детальніше →