044499 55 55
з 9:00 до 21:00 (без вихідних)
Мої бажання
Кошик

Половинки для половинок

Ювелірна Карта дарує до -55% знижки на золоті прикраси для всіх закоханих сердець
Половинки для половинок

Закохатися можна в милого хлопця, що усміхнувся Вам у тісній маршрутці або в скромну касирку в супермаркеті, яка так і не наважилася підняти очі. А ще закохатися можна в вітер, в якому відчули подих весни. І нічого страшного, що це лютневий вітер... Закоханості. Довга як вічність і коротка, як спалах червневої грози. Замріяна і тривожна. Вона допомагає нам яскравіше відчувати цей світ і розуміти, щастя може принести навіть маленький листочок, який як і Ви в лютому відчув весну.

І якщо навіть найбуденніший час здатний подарувати Вам відчуття закоханості, то нехай День Святого Валентина ніколи не випускає Вас зі своїх обіймів. Саме на честь найбільш закоханого свята мережа Ювелірна Карта підготувала для Вас спеціальну пропозицію.

На всі золоті прикраси з дорогоцінними каменями, які не беруть участі в інших акціях, ми даруємо знижку 30% з 2 лютого до 10 березня включно!

Святкуйте разом із ЮК День закоханих, адже на Вас чекають такі подарунки:

  • -30% знижки на неакційні ювелірні вироби із дорогоцінними каменями;
  • -20% знижки на неакційні золоті прикраси з синтетичними каменями або без вставок;
  • -4% ДОДАТКОВОЮ знижки на прикраси, які беруть участь в інших акціях нашої мережі, що дає Вам фантастичну вигоду до -55%*!

Любов запалює вогонь в серці. Щастя дарує блиск в очах. А прикраси від мережі Ювелірна Карта допомагають Вашому образу сяяти і вдень і вночі.

Блискучої любові бажає Вам ЮК!

* Додаткова знижка діє на золоті прикраси вартістю не нижче 870 грн за 1 грам золота 585 проби та не сумується із знижками дисконтної картки.

Сookies
Продовжуючи користуватися сайтом diamant.ua ви підтверджуєте, що ознайомилися з публічною офертою, положенням про конфіденційність і погоджуєтеся з використанням файлів cookie.
Прийняти
Детальніше →