044499 55 55
з 9:00 до 21:00 (без вихідних)
Мої бажання
Кошик

Нова перемога і вже третя медаль!

Ювелірна Карта - «Кращий ювелірний інтернет-магазин 2020 року»
Нова перемога і вже третя медаль!

«Два рази - збіг, а три - вже закономірність» - ця відома приказка стала приємним підтвердженням того, що зроблена нами робота не була марною.

Попри всі тривоги і перипетії 2020 року, ми підводимо підсумки з новою перемогою. Ювелірна Карта визнана кращим ювелірним інтернет-магазином за версією "Української народної премії"!

Найсуворіше і найсправедливіше журі, українські споживачі, обирали лідерів ринку в 24 категоріях товарів і послуг. За підсумками голосування, ЮК очолила рейтинг ювелірних інтернет-магазинів 2020 року і увійшла в ТОП-26 кращих магазинів країни разом з Rozetka, Цитрус, Епіцентр, Brocard, Золотий Вік.

Наша участь і перемога в "Українській народній премії" стає вже доброю традицією. Адже в 2018 і 2019 роках ЮК була двічі визнана переможцем в номінації "Краща мережа ювелірних магазинів".

Ми раді і горді бути першими, адже це є підтвердженням ефективності наших зусиль і високої довіри покупців до нашої продукції.

Для нас ця перемога більше, ніж медаль і статуетка. Для нас це неймовірне натхнення працювати ще краще, щоб радувати вас яскравими і стильними золотими виробами!

Ми вдячні кожному, хто за нас голосував, всім клієнтам, друзям і партнерам, хто підтримував нас і радіє разом з нами. Дякуємо за високу оцінку нашої роботи!

***

Українська народна премія - щорічний конкурс товарів, послуг і компаній в різних галузях економіки країни. У 2020 році було визначено 487 переможців у 24 різних категоріях. З повним списком фіналістів ви можете ознайомитися тут.

Сookies
Продовжуючи користуватися сайтом diamant.ua ви підтверджуєте, що ознайомилися з публічною офертою, положенням про конфіденційність і погоджуєтеся з використанням файлів cookie.
Прийняти
Детальніше →