044499 55 55
з 9:00 до 21:00 (без вихідних)
Мої бажання
Кошик

Масивні сережки: як вибрати та з чим носити

Масивним сережкам вдається правити балом вже не один сезон. Ефектні і завжди помітні. Та одночасно з цим і досить “вередливі” до інших аксесуарів. Головне - постарайтеся знайти для себе правильний баланс.
Масивні сережки: як вибрати та з чим носити

Зміст:

  1. Різновиди великих золотих сережок
  2. Базові правила: з чим поєднувати та як носити
  3. Найкращі тандеми великих сережок з одягом та аксесуарами
  4. Модні мастхеви: основні тренди сезонів 2022-2023

Великі сережки – це не лише аксесуар для вечірніх виходів. Їм можна знайти місце у будь-якому луці, але за умови збалансування усіх акцентних деталей образу.

Масивним сережкам вдається правити балом вже не один сезон. Вони миттєво запалюють весь образ. Та одночасно з цим вимагають від інших аксесуарів повного підпорядкування. Головне - постарайтеся знайти для себе правильний баланс. Як зробити великі сережки гармонійною частиною вашого образу, з якою зачіскою і одягом їх краще носити. А також все про трендові моделі цього сезону ЮК розповідає у новій статті.

Читайте також: Купити і не загубити: огляд популярних застібок на сережки

Різновиди великих золотих сережок

Попри стереотипи, масивні сережки одягають не лише з вечірніми сукнями. Вони можуть ефектно доповнити кежуальний або офісний образ. Тим паче, що зараз ювеліри пропонують широку лінійку моделей на різні випадки.

Представляємо вам добірку з 8 трендових моделей масивних сережок:

  1. Сережки-кулі чи діорки. Нестандартні пусети з двох кульок, створені Dior, полюбилися багатьом модницям. Передня та задня частина прикраси у вигляді кульки фіксується на мочці за принципом гвоздика. За задумкою, задня кулька об'ємніша за передню. Виступаючи з-за мочки вона створює цікаву просторову композицію.
  2. Сережки-підвіски в ЮК представлені елегантними моделями з кольоровими перлами, блакитними сапфірами, фіанітами, топазами. Камінь в прикрасах може бути одиничною вставкою або розсипом дрібних кристалів. Гра переливів каменю та металевих поверхонь додає образу динаміки і незвичайного мерехтіння.
  3. Сережки-калачі – дугоподібні сережки на декоративній дужці, що фіксує прикрасу в мочці. Незважаючи на зовнішню масивність, порожниста форма робить такі сережки легкими. Їх основа може бути прикрашена вставками з емалі, зернами, доповнюватися підвіскою з кульок або довільною протяжкою різної форми та довжини. Ажурна основа – часто у вигляді серця чи підкови.
  4. Сережки-крапельки - це камінчик із застібкою та підвіскою у вигляді краплі, заокругленої донизу. У деяких моделях крапля може бути перевернутою, але найчастіше має правильну форму. Сережки з перлами від ЮК додатково прикрашають акуратним розсипом фіанітів по обідку. Така надзвичайно ніжна композиція припаде до смаку романтичним натурам.
  5. Кафи. Самодостатня вушна прикраса, яка підкреслює красу всієї вушної раковини. У вигляді дужки кафа охоплює вухо спеціальними затискачами. В основному такі сережки носять на верхній частині – на хрящі. Але великі моделі можуть охоплювати і все вухо. Їх роблять у формі тварин, птахів, квітів, прикрашають камінням та незвичайним плетінням. Для підлітків є бунтарські моделі із шипами, ланцюгами.
  6. Сережки-пензлики. Їх декоративний елемент зроблений у вигляді пензлика з ниток текстилю, шкіри, металу, каміння. Їхня довжина може доходити до самих плечей і нижче.
  7. Сережки-кільця в ЮК прикрашають камінням частково і по обідку, оригінальними ажурними вставками. Під замовлення ви можете придбати модель з незвичайною геометрією, плетінням, камінням на ваш смак.
  8. Сережки-шандельєри нагадують багатоярусну люстру. Біля мочки вуха вони вузькі, а внизу розширюються. Декор таких прикрас рясніє камінням, ажуром, пір'ям, пензлями.

Базові правила: з чим поєднувати та як носити масивні сережки

Базові правила: з чим поєднувати та як носити

При правильному підборі великі сережки гармонійно впишуться в будь-який лук. Ідеальна пара - сукні, блузи, кофти з відкритими плечима/на тонких бретелях, або облягаючі водолазки. Пам'ятайте, що з великими прикрасами головне - це зберегти баланс!

Аби великі сережки виглядали гармонійно у повсякденному образі, дотримуйтесь таких базових правил:

  1. Дотримуйтесь мінімалізму. Важливо, щоб уся увага була прикута до центральної прикраси, навколо якої вибудовується весь образ. Вибирайте макіяж/манікюр у спокійних тонах, просту зачіску (пучок або вишукане плетіння). Від яскравих тіней і помад краще відмовитися.
  2. Простий крій. Чим простіше одяг, тим виразніше на його фоні будуть виглядати великі прикраси. Якщо ви носите сукні або брючний костюм, то нехай вони будуть у стриманих тонах (бежевий, пудровий, пісочний, блакитний, сірий).
  3. Інші прикраси. Разом з великими сережками можна надіти тонкий ланцюжок чи браслет, співзвучний з кольором і стилем. Верх краще залишити без великих кулонів, брошок – не перевантажуйте образ.

Поєднання з одягом

До класичної чорно-білої гами найкраще підходять сережки з діамантами чи однотонними великими вставками. Сережки-краплі створюють надзвичайні романтичні тандеми з коктейльними сукнями, повітряними сарафанами, корсетами.

Вибирайте сережки зі вставками в тон іншим аксесуарам. Наприклад, до годинника, сумки або каблучки - так образ виглядатиме цілісним і закінченим. Можна підібрати сережки в тон до відтінків вашого одягу. Це теж виглядатиме цікаво.

Великі прикраси з металевими підвісками ефектно виглядатимуть в образі зі шкіряним жакетом, курткою, рюкзаком з різними металевими деталями.

Читайте також: Як вибрати сережки-кліпси і з чим їх носити

З якими зачісками носити улюблені великі сережки?

Зачіски, з якими носять великі сережки, можуть бути різними. Головне – залишайте відкритими вуха. Це може бути коротка стрижка в стилі мінімалізм, зібраний хвіст (низький або високий), зачесане назад волосся. На розпущеному волоссі 2-3 довжини ефектно виглядають фантазійні сережки, що спускаються до ключиць. Якщо у вас кучеряве волосся, доповнювати зачіску хитромудрими прикрасами - не найкраща ідея. Придивіться до сережок простих форм: з геометричними мотивами або з прямими елементами. А ось з рівним волоссям все навпаки. Їх власниці можуть дозволити собі не тільки рівні прикраси, а й фантазійні, витіюваті, закручені по спіралі.

Каре та масивні сережки

Каре та масивні сережки

Зробити прямий проділ і прибрати волосся за вуха - ще один спосіб підкреслити каре та сережки. Підкручені всередину кінці волосся будуть ефектним обрамленням для сережок. Елегантно прибрати пасма за вуха і продемонструвати прикраси допоможуть шпильки на коротке волосся.

Довге розпущене волосся та масивні сережки

Довге розпущене волосся та масивні сережки

Великі сережки + розпущене довге волосся - надзвичайно красиве жіноче поєднання. Головне - підібрати зачіску так, щоб ваші прикраси не загубилися. Наприклад, зробіть проділ збоку і зберіть волосся на один бік, або повністю зберіть волосся назад і відкрийте вуха. Ще одна трендова укладка: розділити довге волосся на прямий проділ і заправити пасма за вуха.

Хвіст та великі сережки

Хвіст та великі сережки

Великі сережки ефектно контрастують на фоні темного довгого хвоста. Можна також зробити основу хвоста гладкою, а на полотні волосся створити об'єм з локонів.

Ще один спосіб підкреслити сережки - зібрати волосся в низький хвіст з прямим проділом і випустити з обох боків два грайливі локони.

Гладкий пучок та великі сережки

Гладкий пучок та великі сережки

Гладкий пучок найкраще підкреслює красу сережок. До того ж, така зачіска дозволяє продемонструвати ще одну тенденцію — кілька сережок у вусі. Грайливості образу додасть гладкий пучок із джгутів та кіс.

Найкращі тандеми великих сережок з одягом та аксесуарами

Великі сережки – головний акцент у будь-якому луці. Їх не рекомендують доповнювати іншими масивними аксесуарами, аби не обтяжувати образ.

Сучасна мода не схвалює використання комплектів прикрас в одному образі. Масивні сережки, каблучка, браслет, кулон – вибирайте щось одне. Коли балом правлять усі, нічого, окрім візуального дисонансу, не вийде.

Чудернацькі сережки краще поєднувати з максимально простими браслетами, прикрасами на шию. Це стосується й одягу.

Якщо одяг багатошаровий, строкатий, не доповнюйте його складними сережками. Ви виглядатимете як новорічна ялинка. Один яскравий акцент в образі можна сміливо доповнити однією прикрасою в тон. Але! Важливою умовою є наявність нейтрального одягу.

Модні мастхеви: основні тренди сезонів 2022-2023

Модні мастхеви: основні тренди сезонів 2022-2023

У трендах останніх сезонів впевнено тримаються об'ємні сережки у вигляді різних геометричних фігур, зірок, кілець, старовинних брошок. Геометрія, хаос, поєднання і несподівані рішення — основна тематика таких сережок.

Що стосується сережок-кілець, то прості моделі вже вийшли з моди. Тож рекомендуємо підшукати щось оригінальне. Наприклад, сережки у формі краплі або великих еліпсів, моделі з каменем незвичайної форми. Сучасні модниці можуть придивитися до нової моделі - хулахупи-люстри, зібрані гроном, закручені в спіраль або, навпаки, розімкнуті.

Популярні також сережки у вигляді сферичних кульок, плоских кіл – одна чи дві. Головне - дзеркальне покриття та його світловідбивний ефект.

Користуються попитом у молоді грайливі сережки з відтінком неформальності, свободи стилю. Наприклад, сережки літаків.

Серед вставок у тренді перлини неправильної форми, круглі камені або навіть жеоди з мінералу.

Довгі краплі або пензлики теж вітаються, прикрашені бісером, перлами або бахромою.

Сookies
Продовжуючи користуватися сайтом diamant.ua ви підтверджуєте, що ознайомилися з публічною офертою, положенням про конфіденційність і погоджуєтеся з використанням файлів cookie.
Прийняти
Детальніше →